Η Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη

Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ. Τελείωσε η κανονική περίοδος και μας έμειναν 10 αγώνες με αντικειμενικό στόχο να κρατήσουμε τη θέση που έχουμε τώρα.

Η τρίτη θέση δεν είναι για να την πανηγυρίσεις, όμως έτσι όπως τα κάμαμε το τελευταίο διάστημα, πάλι καλά να λέμε γιατί μπορούσαν να ήταν και χειρότερα τα πράγματα. Απέναντι στην Ένωση παίζαμε με ένα αντίπαλο ουσιαστικά τελειωμένο, μπήκαν τα γκολ νωρίς και χωρίς να εντυπωσιάσουμε πήραμε τη νίκη.

Μπορείς να κρατήσεις τον Λαΐφη που έβαλε το πρώτο και έφτιαξε το δεύτερο, τον Εντλοβού που είτε έτσι είτε αλλιώς την κάνει τη δουλειά του και το μηδέν στην άμυνα για δεύτερο σερί παιχνίδι. Όμως, δε γίνεται να ξεχάσεις και τον Κάλβο που βρήκε τρόπο να φάει κάρτα σε ένα ματς που δεν υπήρχε κανένας λόγος.

Από εδώ και μπρος, οφείλουν όλοι να δώσουν το 100% για να μείνει η ομάδα τρίτη και να βγει Ευρώπη. Οι άλλοι δυο που είναι κοντά μας έχουν και το κύπελλο να σκεφτούν, οπόταν πρέπει εμείς να βρούμε τις δυνάμεις για να τερματίσουμε από πάνω τους. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, θα τους παίξουμε και τους δυο εκτός έδρας, μένει να μάθουμε τη σειρά απλώς, ενώ στο ενδιάμεσο υποδεχόμαστε την ΑΕΚ. Τριάδα αγώνων που μπορεί να μας δώσει ένα γερό προβάδισμα αν παρουσιαστούμε επιτέλους όπως πρέπει.

Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για πιο ψηλά είναι απαγορευμένη, ακόμα και τρία στα τρία να κάνουμε. Δεν το αντέχουμε να βλέπουμε την κορυφή και μόνο ζημιά θα μας κάνει. Το γράφω από την αρχή της σεζόν πως για διάφορους λόγους, όχι μόνο καθαρά αγωνιστικούς, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να γίνουμε ομάδα πρωταθλητισμού. Όπως είδατε, το όλο οικοδόμημα φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμο. Δεν είναι θέμα ηττοπάθειας αυτό, αλλά αντίληψης της πραγματικότητας.

Τουλάχιστον το μίνιμουμ της εξόδου στην Ευρώπη, είναι υποχρέωση όλων να δώσουν τα πάντα για να το πετύχουν. Να το ξέρετε πως οι υπόλοιποι, είναι δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα για να μας αφήσουν έξω. Έχουν καλομάθει τα τελευταία χρόνια με μας στην απέξω και όλοι να βολεύονται. Ελπίζουμε να μην τους κάνουμε και φέτος τη χάρη.

Blue Champion

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ