Επιστρέφει και δίνει λύσεις

Επιστρέφει για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ζοάο Βίκτορ μιας και ως γνωστό έμεινε εκτός λόγω καρτών από την αναμέτρηση κυπέλου με την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Έτσι, τέσσερα παιχνίδια μετά, ο «Κίζα» μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βίκτορ, ο οποίο αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και να ενισχύσει την προσπάθεια της Ανόρθωσης για το πρώτο διπλό στην δεύτερη φάση των ομίλων μετά από 5 χρόνια.

Κατά πάσα πιθανότητα εν τη επιστροφή του, ο Βίκτορ θα παραταχθεί στο κέντρο της άμυνας πλάι σε ένα εκ των Χόλκερσον ή Σβεσχλέν έτσι ώστε ο Λαΐφης να παραμείνει στο χώρο του κέντρου που διακρίθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα με την ΕΝΠ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου με ένα γκολ και μια ασίστ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Όπως άλλωστε επιβεβαίωσε η επίσημη Ανόρθωση όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Κίττου θα βρίσκονται στην διάθεση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς για το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Άπαντες διαθέσιμοι πλην των τραυματιών Πελέ, Κίττου καθώς και του τιμωρημένου Κάλβο ‪#‎anotraining‬

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ