Ενός κακού μύρια έπονται

Είναι δύσκολο καράβι η Ανόρθωση και για να επιπλέει χρειάζεται μπαρουτοκαπνισμένο καπετάνιο και γενναίο πλήρωμα.

Κάθε υγιής οργανισμός για να λειτουργεί σωστά προαπαιτεί ένα μοντέλο ιεραρχίας στο οποίο πρώτιστα ο ίδιος ο οργανισμός θα δείχνει σεβασμό και προσήλωση. Αυτή είναι και μία από τις βασικές αρχές για να πετύχει ή καλύτερα να λειτουργεί μία επιχείρηση σωστά-μιας και η επιτυχία είναι σχετική κι εξαρτάται από μία σειρά παραγόντων.

Η Ανόρθωση είναι ένας οργανισμός που έχει μάθει να ζει με προβλήματα. Έχει μάθει στην ανέχεια, στην στέρηση των τελευταίων ετών και στη γκρίνια. Γι’ αυτό η περίοδος ευημερίας του ξενίζει. Είναι μία εσωτερική νεύρωση του ψυχισμού του συλλόγου. Μία ψυχασθένεια που καταδεικνύει την εσωτερική ανωμαλία στο DNA αυτού του κλαμπ.

Το πρόσημο λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος; Δυστυχώς και πάλι αρνητικό. Και αυτό για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Λες και κάποιος έχει καταραστεί την ομάδα. Λες και οι παράγοντες των τελευταίων 8 χρόνων, ήθελαν το κακό της ομάδας. Ρε μήπως κάποιοι το ήθελαν;

Επιλογές τύπου Μαραγκός είναι μια προδιαγραφόμενη νέα αποτυχία. Όπως προείπα, η Ανόρθωση θέλει μπαρουτοκαπνισμένο καπετάνιο και γενναίο πλήρωμα. Μέσα της εβδομάδας που μας πέρασε, έφτασαν στα αυτιά ονόματα μερικών οι οποίοι ενδιαφέρονται για να εμπλακούν στην ομάδα. Το έργο; Πάει πάλι για Επίδαυρο με αρχαία τραγωδία και κλάμα μέχρι λιποθυμιάς. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί στην παρούσα φάση θεωρώ ότι μόνο ζημία θα προκαλέσει.

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και ότι γνωρίζω θα το παραθέτω εδώ.

Υ.Γ: Οι δικές μου πληροφορίες δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση το Anorthosis24.net. Εδώ απλά γραφώ την προσωπική μου άποψη.

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ