Χαρή στο Anorthosis24: «Νοιώθω μεγάλη τιμή να είμαι σε αυτή την ομάδα (βίντεο)»

Ο κόσμος είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας δηλώνει γεμάτος περηφάνια για τον κόσμο της ομάδας, ο αρχηγός της φουτσαλικής Ανόρθωσης και ο πρωταγωνιστής της ψεσινής πρόκρισης με ένα τέρμα και μία ασσίστ, Φάνος Χαρή. Παράλληλα ο Χαρή, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πρόκριση στον τελικό αλλά παράλληλα και τη μεγάλη του τιμή που αγωνίζεται για αυτή την ομάδα από την ίδρυση της.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε

Συγχαρητήρια για την πρόκριση, το σχόλιο σου για το παιχνίδι

«Ευχαριστούμε πολύ, ήταν ένα παρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα λόγω των διαστάσεων του γηπέδου. Ευτυχώς ήμασταν καλοί στο παιχνίδι, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες,  το σκορ ήταν στενό αλλά ευτυχώς καταφέραμε και πήρα μια μεγάλη πρόκριση, την οποία θέλαμε πάρα πολύ.»

Ένα σχόλιο για τον τελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

«Έχουμε σχεδόν ένα μήνα για τον τελικό, είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, αρχής γενομένης από αύριο, και πιστεύω πως στον τελικό θα τα δώσουμε όλα, γιατί θέλουμε πάρα πολύ το κύπελλο.»

Είσαι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ από το 2012, τώρα τέσσερα χρόνια μετά η ομάδα διεκδικεί ένα τρόπαιο. Ένα σχόλιο, ποια τα συναισθήματα σου

«Πραγματικά νοιώθω τιμή να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, νοιώθω τιμή να είμαι και στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας αυτής της ομάδας. Σίγουρα στην αρχή όταν ξεκινούσαμε, βλέπαμε βήμα με βήμα πως θα προχωρήσουμε παρακάτω, τώρα είμαστε στην ελίτ του κυπριακού φούτσαλ, πραγματικά είναι απίστευτο, χαίρομαι παρά πολύ που βλέπω αυτή την ομάδα να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο περισσότερο και πιστεύω έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες.»

Για την προσωπική σου απόδοση που προέρχεσαι από τραυματισμό

«Σίγουρα για μένα ήταν παρά πολύ δύσκολή χρονιά, σχεδόν 10 μήνες ήμουν εκτός, προσπαθώ σιγά σιγά να επανέλθω και τα δίνω όλα για την ομάδα όση ώρα μπορώ και ελπίζω μέχρι τον τελικό, να είμαι όσο το δυνατό πιο καλύτερα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει αυτό τον στόχο.»

Για τον κόσμο της ομάδας και το μήνυμα σου για τον τελικό

«Πραγματικά ο κόσμος είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας, μας ακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια, εντός κυρίως γιατί εκτός είναι λίγο δύσκολο δεν μπορούν. Είμαι σίγουρος στον τελικό θα τα δώσουν όλα, θα μας δώσουν την ώθηση που θέλουμε και πραγματικά, είναι ο έκτος μας παίκτης στο γήπεδο, μας δίνουν απίστευτη ώθηση.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ