ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στην προπόνηση οι οργανωμένοι! Όλα όσα έγιναν εκεί

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων μας οπαδών ( πέρα των 30 ατόμων ) βρέθηκε σήμερα στην πρωινή προπόνηση και μίλησαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και τον προπονητή, σε έντονο ύφος αλλά σε κόσμια και ειρηνικά πλαίσια.

Απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο από το να ιδρώνουν και να τιμούν το σήμα που έχουν πάνω στις φανέλες τους. Επίσης μίλησαν και με τον προπονήτη της ομάδας μας, στον οποίον μετέφεραν την στήριξη τους, αλλά και το ότι θα πρέπει η ομάδα μας να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της άμεσα.

Μετά την σύντομη συνάντηση, οι οργανωμένοι αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο και η προπόνηση συνεχίστηκε κανονικά.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του Παν.Συ.Φι. μας ανέφερε τα πάρακατω:

Θεωρήσαμε αναγκαίο να κατεβούμε στην προπόνηση, για να μεταφέρουμε στην ομάδα μας αυτά που όλοι οι Ανορθωσιάτες έχουν στο μυαλό τους και συζητάνε μεταξύ τους. Είναι καθήκον μας σαν οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας να υποστηρίξουμε, να ακολουθάμε την ομάδα μας παντού, αλλά και να την προστατεύσουμε από οποιοδήποτε κακό.

Το τελευταίο διάστημα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ παραπαίει, και η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο είναι καθόλα απογοητευτική. Δεν ζητάμε τίποτα λιγότερο από όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητική ομάδα αλλά και διοίκηση, από το να τιμήσουν το σήμα στην καρδιά και να σεβαστούν τον κόσμο που εδώ και αρκετό καιρό ακολουθούν πιστά την ομάδα και γεμίζουν τα γήπεδα, εντός και εκτός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ