Ζόραν Μιλίνκοβιτς; Απλά δεν μπορεί

Όταν ήρθε στην ομάδα, αυτή βρισκόταν 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή και ήταν στη 3η θέση, πλέον είναι -4 από την 3η θέση και από την κορυφή τουλάχιστον στο -16.

Έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, ωστόσο προπονητικά ακολουθεί πιστά τον Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς. Μπορεί να θέλει, μπορεί να έχει πολλές δικαιολογίες να επικαλεστεί και να έχει δίκαιο, ωστόσο εδώ που φθάσαμε απλά δεν μπορεί.

Δεν μιλούν μόνο οι αριθμοί, αλλά και η τραγική εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές κάθε άλλο παρά εμπνέονται από τον προπονητή τους και αυτό το δείχνουν από τα πιο απλά πράματα μέσα στο παιχνίδι τους.

Δύο πάσες δεν μπορούν να σταυρώσουν, αυτοματισμοί δεν υπάρχουν, στα στημένα μαρκάρουν με τα μάτια και η επιθετική ανάπτυξη διδάσκεται στα ποδοσφαιρικά σχολεία ως παράδειγμα πως να μην βάλεις γκολ.

Πλέον, ας αποφασίσουν αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις εάν θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια εικόνα μέχρι τέλους ή αν θα επιλέξουν να ρίξουν μια τελευταία ζαριά. Αλλά σε όλα τα άλλα θα πρέπει να υπολογιστεί και η ενδεχόμενη αποζημίωση στον Μιλίνκοβιτς, μιας και ο Σέρβος απέδειξε από το πέρασμα του στην Παρτιζάν πως σε τέτοια θέματα είναι σκληρό καρύδι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ