Απαντά στις αιχμές του ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, η Ανόρθωση απαντά στις αιχμές που άφησε προς την ομάδα μας ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σε πρόσφατες ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Έχουμε με έκπληξη ακούσει ραδιοφωνικές δηλώσεις* του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, σχετικά με το ποσοστό εισιτηρίων που θα λάβει στο ΓΣΖ, εμπλέκοντας την Ανόρθωση και τη μέθοδο ταυτοποίησης που εφαρμόστηκε στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε καθώς δεν είναι η πρώτη φορά αφήνονται τέτοιου τύπου αιχμές:

Θέλουμε να θυμίσουμε, ότι είναι πρώτος ο ΑΠΟΕΛ που απεφάσισε και εφήρμοσε το μέτρο της ταυτοποίησης στο ΓΣΠ, όπως επίσης ήταν πρώτος ο ΑΠΟΕΛ που είχε εγείρει και εφαρμόσει θέμα ποσοστού εισιτηρίων στους φιλάθλους των φιλοξενουμένων σε προηγούμενη περίοδο και μάλιστα στους φιλάθλους της Ανόρθωσης! Κάποτε, θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι σε αυτό το πρωτάθλημα οι ομάδες (πρέπει να) είναι ίσες απέναντι στους κανονισμούς, οι φίλαθλοι (πρέπει να) είναι ίσοι απέναντι στους νόμους και τα ίδια μέτρα και σταθμά (πρέπει να) εφαρμόζονται για όλους.

Πληροφοριακά, το μέτρο της ταυτοποίησης θα αξιολογηθεί πλήρως όταν εφαρμοστεί και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας…

* «(…) Είναι η τρίτη φορά που εφαρμόζεται ένα μέτρο πάνω στον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε εκείνη την απόφαση ταυτοποίησης της Ανόρθωσης που εφαρμόστηκε σε δοκιμαστική βάση και δεν είδαμε να ξαναεφαρμόζεται και δεν ξέρουμε αν πέτυχε αν απέτυχε. Μετά είχαμε την εφαρμογή του κιγκλιδώματος με τον Απόλλωνα (…)»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ