Ανόρθωση έκαμές μας με τα χάπια

Θωρούμεν την Ανόρθωση κάθε Σαββατοκυρίακο τζιαί θέλουμεν ιατρική συνταγή για την κάσια με τα χάπια που ενά πιούμεν. Εκάμαν μας με την πίεση τζιαί με τα νεύρα.

Τέλος παιχνιθκιού με την ΑΕΚ. Ακόμα μια ήττα. Η φάση ποια είναι όμως; Είμαι 28 χρονών κοπελούι. Που το 87 ως σήμερα επεράσαν που την Ανόρθωση 34 προπονητές, ένα σπάσμα συμβούλια, τζιαί μιαν φάουσα παίχτες. ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν είναι ούτε όποιος κάθετε στην καρέκλα του συμβουλίου, ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν είναι όποιος κάθετε στον πάγκο τζιαί λαλεί ποιός ενά παίξει τζιαί ποιός όι, τζιαί ακόμα, ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν είναι τζίνοι οι 11 που εν μέσα στο γήπεδο τζιαί παίζουν μάππα. ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν είναι ούτε ο Πάους, ούτε ο Μιλίνκοβιτς, ούτε τζιαί ο Πουλλαΐδης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ εν ο παππούς ο Γιώρκος, που αφού έφυεν πρόσφυγας που το Βαρώσι, κάθεται στο μαχαζί του, κάτω που την φωτογραφία του Οικήματος στο Βαρώσι, με το ραδιούι, αφού εν μπορεί πλέον να πάει γήπεδο, τζιαί ακούει το παιχνίδι. Εν ο παππούς ο Αντρέας, που πάει κούτσα κούτσα στο γήπεδο, κάθεται στην ανατολική με τα εγγονούθκια του που εν γραμμένοι και πάσιν προπονήσεις βεβαίως στις ακαδημίες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τζιαί θωρεί το παιχνίδι με τα φυστουκούθκια του, τις γλυστρακές τζιαί το νερό του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ εν οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ στο πέταλλο, που εκτός που τις εκδρομές ανά το παγκύπριο, τζιαί πανευρωπαϊκό, τζιαί πριν να παρεξηγηθώ, που το 2012 τζιαί μετά ένεχρειάστηκεν ΚΑΝ να προγραμματήσουμεν για εκδρομές εχτός Κύπρου, παραδίδουν μαθήματα οπαδισμού, ανά το Παγκύπριο, Πανελλήνιο τζιαί στην Ευρώπη. Εν τούτοι οι “αλήτες” που χειροκροτούν τζιαί τραγουδούν για την ομάδα τζιαί σε λύπες, τζιαί σε αποτυχίες, τζιαί σε μαύρες μέρες.

Ούλοι μας θυμούμαστεν το τι εγίνηκεν πέρσι, τζιαί το πως εσυμπεριφέρτηκαν οι οπαδοί μας. Καμία διάκριση, κανένα τρόπαιο εδώ τζιαί πόσα χρόνια, αλλά παρόλα αυτά, είμασταν στο Παπαδόπουλος και ετραγουδούσαμεν για την ομάδα μας. Πού έστω τζιαί αν απέτυχε, επάλεψεν για την φανέλλα. Για το σήμα στην καρδιά.

Κοπέλια τζιαί κοπέλες. Ένα τζιαί ένα κάμνουν θκυό. Ώσπου εσείς οι παίχτες παίζετε για την φανέλλα, τζιαί η διοίκηση βοηθά, στηρίζει και στέκεται δίπλα στην ομάδα, τότε ο αγνός ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ ενά σταθεί ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα. Ώσπου μας περιπαίζετε όμως, ενά μας έβρετε απέναντι σας.

Εμείναν 8 παιχνίθκια για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Το μόνο που ζητούμε είναι γιέμα στες φανέλλες. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ. Τίποτε παραπάνω, τζιαί τίποτε λιόττερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ