«Ο γάτος πρόεδρος ξέρει ότι το χρήμα δεν είναι το παν»

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Μια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα για να μπορεί να επιτύχει τους στόχους της με διακρίσεις, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ, κάθε χρόνο ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΑΤΟ με Ή ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ο οποίος γνωρίζοντας από ποδόσφαιρο προσπαθεί να αποφύγει τις «κακοτοπιές» και διώχνει όλα τα λαμόγια, τοποθετεί κατάλληλους ανθρώπους σε όλες τις νευραλγικές θέσεις της διοίκησης, έχοντας το απόλυτο κουμάντο και φυσικά την τελική απόφαση για όλα.

Σε αυτή την περίπτωση, ο εχθρός είναι ένας, και μεγαλώνει σταδιακά και αυτός λέγεται ΕΓΩΙΣΜΟΣ. Εάν λοιπόν ο «ΓΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ», κοιτάζεται κάθε μέρα στον καθρέπτη και αντί να ανησυχεί, δοκιμάζει διαρκώς καινούργιες πόζες ΠΡΟΕΔΡΟΥ, πιστεύοντας ότι όλα πάνε καλά, τότε μάλλον θα προσγειωθεί απότομα… διότι αργά ή γρήγορα θα καταλάβει, ότι το χρήμα ΔΕΝ είναι το ΠΑΝ!

Ο «Γατόπαρδος» λοιπόν, ΠΡΟΕΔΡΟΣ με ΛΕΦΤΑ, αν καταφέρει, κυρίως αυτή την εποχή της πείνας και χαλιναγωγήσει τον ΕΓΩΙΣΜΟ του, ίσως προλάβει να χαρεί τους κόπους του και την αναγνώριση από τον κόσμο.

Ως που μπορεί να φτάσει αυτός ο πρόεδρος; Η απάντηση είναι πανεύκολη! Mέχρι το λάκκο μην πω κάτι άλλο…

Εδώ λοιπόν μπαίνει σφήνα, η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ αυτού του ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ο οποίος αρχίζει να χάνει το μέτρο, είτε από μόνος του, είτε παρακινούμενος από κάποιους!

Φιλόδοξοι είμαστε όλοι και αν δεν είναι κάποιοι, κακώς! Αλλά πρέπει να είμαστε λογικά και όχι υπέρμετρα φιλόδοξοι, διότι δεν είναι καθόλου απίθανο, η καταστροφή! Αυτή η υπέρμετρη φιλοδοξία, να επιφέρει την απόλυτη καταστροφή!

Όλα αυτά ανεβάζουν την εικόνα και το επίπεδο μιας ομάδας και όχι τα λεφτά.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ!

Άντρη Αντωνιάδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ