Εμφανίσιμη «Κυρία» στο πρώτο ημίχρονο

Μια καλή εμφάνιση της Ανόρθωσης είδαμε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΕΝΠ που στην λήξη του βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με 2-0.

Στο τέλος του ημιχρόνου το ποσοστό της κατοχής της μπάλας ανήλθε στο 65% – 35% για την ομάδα μας που παράλληλα δημιούργησε 8 ευκαιρίες και σκόραρε τις 2 γκολ με τους Λαΐφη και Εντλοβού μετά από σέντρα του Λαΐφη.

Από την άλλη η ΕΝΠ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στον αγώνα όπου μετά από αμυντικό λάθος βρέθηκε στην εστία του Κόπριβετς και με τον Τουγκαρά απείλησε με σουτ το οποίο όμως κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων της εστίας της Ανόρθωσης.

Στην συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης ως φυσικό επακόλουθο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» να δέχονται σκληρά φάουλ από τους παίκτες της ΕΝΠ τα οποία και παρατηρήθηκαν από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αξιοπρόσεκτη ήταν η εμφάνιση του Λαϊφη ο οποίος μετατοπίστηκε στο κέντρο και βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη της Ανόρθωσης. Σκόραρε ένα γκολ, έδωσε μια ασσίστ και πραγματοποίησε ακόμη 2 καλές ευκαιρίες.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα η Ανόρθωση είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Χόλκερσον και κλασική ευκαιρία του Εντλοβού, ενώ στα αρνητικά καταγράφεται η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο 44΄ με την οποία συμπληρώνει απαγορευμένο αριθμό καρτών και χάνει το επόμενο παιχνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ