Προκλητική η στάση του αθλητικού δικαστή! Τιμωρεί όποτε και όποιους θέλει εκτός φυσικά του ΑΠΟΕΛ

Σε τέμπο ΑΠΟΕΛ κινούνται οι παραπομπές του αθλητικού δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, μιας και οι παραπομπές του μέσω βίντεο φαίνεται να είναι επιλεκτικές.

Στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα, ο Νούνο Μοράις συλλαμβάνεται από τον τηλεοπτικό φακό να λέει του Τσούκα, fucking bastard, ωστόσο πέρασε απαρατήρητο από τον Βρυωνίδη, ο οποίος δεν αξιοποίησε την ευχέρεια που του δίνει ο κανονισμός για να παραπέμπει ποδοσφαιριστή από το βίντεο του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, ο Ντεβισέντι προβαίνει σε ρατσιστικό σχόλιο εναντίον του Αντράντε, κάτι που είχε προκαλέσει και την οργή του Σοφοκλέους, προέδρου της Λεμεσιανής ομάδας. Ωστόσο τι κι αν η ΟΥΕΦΑ κάνει ολόκληρες καμπάνιες ενάντια στο ρατσιμό, αυτό δεν μετρά καθόλου αν φορείς φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τον αθλητικό δικαστή να μην προχωρά αυταπάγγελτα στην καταγγελία του ποδοσφαιριστή.

Στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Άρη, ο Ντεβισέντι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού δέχθηκε κίτρινη κάρτα και γύρισε προς τον διαιτητή Σκαπούλλη, φωνάζοντας fuck you. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, μιας και οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας είναι υπεράνω αυταπάγγελτων καταγγελιών από τον αθλητικό δικαστή.

Ο Κάφρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ