Σβέχλεν στο anorthosis24: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο» (βίντεο)

Η μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι μάλλον πέρασε στο ντούκου αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο χάρη στο πάθος και το φιλότιμο του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Ο λόγος για τον Λέο Σβέχλεν.

Ο Γάλλος μίλησε στη κάμερα του anorthosis24 για το παιχνίδι με την Πάφο και το πόσο σημαντική ήταν η νίκη. Παράλληλα, μιλά και για την προσωπική του απόδοση εκθειάζοντας την ίδια ώρα τους οπαδούς.

-Λέο, συγχαρητήρια για τη νίκη. Μετά από 2 ήττες, επιστρέψαμε σήμερα  με νίκη. Δύο λόγια για τον αγώνα;

-Πρώτα από όλα, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι επειδή όπως είπες χάσαμε τα 2 τελευταία παιχνίδια και χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για την αυτοπεποίθηση μας έτσι είναι μια πολύ σημαντική νίκη και με πολλά τέρματα έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι και τώρα μπορούμε να δουλέψουμε ξανά με χαρά για τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Έτσι, είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά και πολύ χαρούμενοι για την ομάδα, το σύλλογο και για τους οπαδούς επίσης.

-Θα έλεγα ότι ήταν μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις, τουλάχιστον μέσα στο 2016. Συμφωνείς;

-Αυτό το παιχνίδι;

-Ναι.

-Συμφωνώ επειδή αμυντικά ήμασταν δυνατοί, είχαμε κίνηση. Εντάξει, δεχτήκαμε τέρμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά αντιδράσαμε καλά και συνεχίσαμε συγκεντρωμένα να προσπαθούμε να βρούμε χώρους. Έτσι, ίσως θα έλεγα πως μπορεί να μην ήταν η καλύτερη εμφάνιση αλλά μια από τις καλύτερες η σημερινή.

-Τα επόμενα παιχνίδια, ντέρμπι, απέναντι σε ΑΕΚ  και ΑΠΟΕΛ. Δύο σχόλια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

-Πρώτα, απέναντι στην ΑΕΚ από την οποία χάσαμε με κακή εμφάνιση και τώρα πρέπει να επανέλθουμε πιο δυνατοί, να κάνουμε πιο καλό παιχνίδι. Φυσικά θα το παλέψουμε και ελπίζω να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι επειδή το θέλουμε πολύ και είμαστε πολύ φιλόδοξοι γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη νίκη.

-Είμαστε 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έτσι θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε σωστά;

-Πάντα! Πάντα θα το κάνουμε!

-Και 2 κουβέντες για τη δική σου απόδοση. Μπήκες στην ομάδα, παίζεις όλο και περισσότερο και θεωρώ πως κέρδισες τους οπαδούς με το πάθος και την συμπεριφορά σου γενικά στα παιχνίδια.

– Παίζω κάθε παιχνίδι σαν να είναι το παιχνίδι της ζωής μου. Ίσως αρέσει στους οπαδούς αυτό και το εκτιμώ γιατί με βοηθά και δίνω ότι έχω. Είμαι χαρούμενος γι΄αυτό, είμαι χαρούμενος που παίζω και σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι θα συνεχίσω και θέλω να τους ευχαριστήσω (εννοεί τους οπαδούς) επειδή με βοηθούν εμένα και την ομάδα.

-Και ένα μήνυμα στον κόσμο που ήταν ξανά εδώ αν και Δευτέρα;

-Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να συνεχίσουν έτσι και θα παλέψουμε για σας, τον σύλλογο και θα συνεχίσουμε έτσι (δείχνοντας την καρδιά του).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ