Πρόεδρε πρέπει να μιλήσεις

Η σημερινή εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική, η ήττα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο έτσι ήταν πάντα. Αλλά το να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια, να μην μπορείς να κάνεις ούτε τα στοιχειώδη του ποδοσφαίρου, που ακόμη και παιδιά στην αλάνα τα καταφέρνουν, τότε πρέπει να σε προβληματίσει.

Παράλληλα το κάζο με την υπόθεση Πίντο, δεν χωνεύεται εύκολα. Είσαι ο μεγαλομέτοχος, εσύ πληρώνεις, εσύ κρατάς το καρπούζι εσύ κρατάς και το μαχαίρι, ωστόσο αν θέλεις το γήπεδο να γεμίζει τον κόσμο ενθουσιώδη και την Ανόρθωση να εκπέμπει υγεία, θα πρέπει να μιλήσεις στο κόσμο και είσαι ο μόνος που μπορείς να το κάνεις, καθώς κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο στην ομάδα, που να εκπέμπει το σεβασμό που εκπέμπεις.

Να βγεις και να εξηγήσεις στον κόσμο της ομάδας τι έγινε, να αναλάβεις και να αποδώσεις την ευθύνη για το φιάσκο με τον Πίντο. Να βρεις τι έφταιξε για σήμερα και να πάρεις τα μέτρα σου. Ντόμπρα, σταράτα και Ανορθωσιάτικα, γιατί για να πετύχουμε δεν μας φθάνει μόνο το πείσμα το Βατυλιώτικο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ