Πυροδοτούν το κλίμα με ψέματα

Το κλίμα προσπαθούν να πυροδοτήσουν στον ΑΠΟΕΛ, λέγοντας ψέματα μιας και το παιχνίδι της Κυριακής είναι κομβικό από κάθε άποψη και στην προκειμένη τους εξυπηρετεί το κλίμα να είναι τεταμένο.

Εξάλλου, το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ προσέγγισε τον Πάμπο αρχές του χρόνου, ήταν κάτι που γράφτηκε ευρέως και στον τύπο, ιδιαίτερα μετά την ήττα από τη Δόξα. Και δεν ήταν μόνο το όνομα του νυν τεχνικού της ΑΕΛ που γράφτηκε αλλά και τεχνικού από την Πορτογαλία όπως διέρρευσε στον τύπο της χώρας και αναδημοσιεύτηκε σε κυπριακά μέσα. Το ότι εξέταζαν το ενδεχόμενο αντικατάστασης προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που το γνώριζαν και οι πέτρες.

Επίσης τη συνάντηση μεταξύ των Πουλλαίδη και του Χριστοδούλου, επιβεβαιώνει και ο ίδιος τεχνικός της ΑΕΛ, που όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό για σκοπούς δεοντολογίας και σεβασμού προς τον συνάδελφο του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είχε βολιδοσκοπήσεις από τον ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, οι 600 χιλιάδες που τονίστηκαν στη διάσκεψη, ήταν καθαρά για να τονιστεί πως ο κυριότερος λόγος που παίρνεται μια απόφαση είναι το οικονομικό, κάτι που ορισμένοι λανθασμένοι το παρερμήνευσαν πως ήταν τα χρήματα που ζήτησε ο Πάμπος Χριστοδούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ