Οι Αντρέα Ορλάντι και Ντίνο Εντλοβού πήραν ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο ‘Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG για την 1η αγωνιστική Φεβρουαρίου 2016, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ά Κατηγορίας περιόδου 2015/2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την 1η αγωνιστική Φεβρουαρίου 2016, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ά Κατηγορίας περιόδου 2015/2016, που περιελάμβανε τους αγώνες του τριήμερου 6,7&8/02/16, ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο ‘Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, πήραν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Αντρέ Σκέμπρι Ομόνοια, Πιέρος Σωτηρίου, ΑΠΟΕΛ, Αντρέα Ορλάντι Ανόρθωση, Ζίγκι Μπαντιπανγκά Ομόνοια και Ντίνο Εντλοβού Ανόρθωση.

Ως γνωστό στο ΄Επαθλο ΄Ηθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, ψηφίζουν 25 Αθλητικοί Συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της Ε.Α.Κ., η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον ”Καλύτερο Ποδοσφαιριστή” κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από την φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του Επάθλου CARLSBERG.

Περαιτέρω ο αναδεχθείς ως ο ΄΄Καλύτερος Ποδοσφαιριστής”, υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η CARLSBERG συνεισφέρει το ποσό των €1000.

Υπενθυμίζεται ότι, ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με μια κόκκινη ή δύο κίτρινες κάρτες στη διάρκεια του μήνα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού από το έπαθλο CALSBERG, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό ψήφο που θα πάρει.

Στόχος του Επάθλου CARLSBERG, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι να καλλιεργήσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές την άμιλλα στον στίβο του ήθους, τέχνης και αρετής και να συμβάλει στην εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.

8 ΣΧΟΛΙΑ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ