Λαίφης, Ορλάντι ή Μανζορό;

Ο τραυματισμός του Πελέ, φαίνεται να μην είναι τόσο επιπόλαιος κάτι που όπως φαίνεται θα κοστίσει τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή τουλάχιστον από τον επόμενο αγώνα, μέχρι να γίνει γνωστή η ιατρική γνωμάτευση και ο χρόνος αποθεραπείας.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αν και κόντρα στην υπόλοιπη εικόνα της ομάδας, είναι ανεβασμένος το 2016, πρόσφερε σημαντικές λύσεις ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι.

Ως εκ τούτου, η αντικατάσταση του κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι επιλογές που έχει ο Μιλίνκοβιτς για το Σάββατο είναι τρεις.

Η μία ακούει στο όνομα του Λαίφη, με τον ποδοσφαιριστή αν είναι έτοιμος και μπορεί να αγωνιστεί να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή και να αγωνιστεί στην άμυνα ο Οικονόμου. Κίνηση που έχει το δικό της ρίσκο, ιδίως για το δίδυμο Χόλγκερσον – Οικονόμου.

Ένα άλλο σενάριο φέρει τον Μανζορό στο αρχικό σχήμα, μιας και ο Γάλλος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον άξονα. Φυσικά η επιλογή αυτή περιέχει μεγάλο ρίσκο, μιας και ο μοναδικός ανασταλτικός χαφ θα είναι ο Μαϊσουράτζε.

Από εκεί και πέρα το πιο πιθανό σενάριο, είναι η επιστροφή του Αντρέα Ορλάντι στην εντεκάδα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη θέση σε μερικά παιχνίδια, όπως αυτά με Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό, Δόξα. Ο Ορλάντι μπορεί να μην έχει τα τρεξίματα, έχει όμως περισσότερη εμπειρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ