Ώρα να γλεντήσει τον ΑΠΟΕΛ

Με καλή ψυχολογία και προερχόμενη από νίκη επί του Εθνικού Λατσιών, η ανδρική πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης υποδέχεται απόψε στις 20:00 στο Θεμιστόκλειο την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Η Ανόρθωση στην έδρα της δεν φοβάται κανένα και ιδιαίτερα τον ΑΠΟΕΛ που πετοσφαιρικά εδώ και δεκαετίες δεν υπάρχει, με τους πετοσφαιριστές μας να δηλώνουν έτοιμοι για ακόμη μια νίκη, κάτι που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες μας για την τετράδα.

Αυτή είναι η τέταρτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, με την ομάδα μας να αποκλείει τους γαλαζοκίτρινους και να παίρνει την πρόκριση στο κύπελλο. Έχασε όμως στο παιχνίδι του α’ γύρου και το παιχνίδι προσφέρεται για μια άτυπη ρεβάνς.

Ο Μάριος Κοντός, δεν μπορεί να υπολογίζεις στις υπηρεσίες του Γιώργου Χρυσοστόμου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, θα έχει όμως εάν χρειαστεί τον Σπύρου που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Η Ανόρθωση αν και με παιχνίδι περισσότερο, βρίσκεται στην 4η θέση, με διαφορά δύο βαθμών από την Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται στη 5η θέση, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει στο τραίνο της τετράδας και η παρουσία του κόσμου για να το πετύχει, κρίνεται κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ