Ομόνοια 3 – 0 Ανόρθωσις: Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης

Την ήττα με 3-0 γνώρισε απόψε από την Ομόνοια στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης στο κύπελλο.

Οι πράσινοι ήταν πολύ πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, με την Ανόρθωση να μην έχει σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια των σετ.

Μια ήττα όμως που δίνει πιθανότητες στην ομάδα μας να προκριθεί, μιας και η διαφορά με τους πόντους δεν είναι απαγορευτική.

Το πρώτο σετ ήταν ισοδύναμο, με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν και την ομάδα μας να απαντά και να μειώνει σε 18-17. Τελικά κατέληξε σε πράσινα χέρια, με την Ομόνοια να το κερδίζει με 25-21.

Αφεντικό στο δεύτερο σετ ήταν η Ανόρθωση, η οποία βρέθηκε να προηγείται στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 11-16. Ωστόσο η ομάδα μας δεν είχε διάρκεια στην απόδοση της, έκανε πολλά λάθη και κατάφερε και το έχασε με 25-21, με την Ομόνοια να πετυχαίνει ένα σερί 13-3.

Στο τρίτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, μέχρι το 17-17, εκεί ένα ξέσπασμα της Ομόνοιας έδωσε την ευκαιρία στην Ομόνοια να το κατακτήσει με 25-22 και να πάρει συνάμα το παιχνίδι.

Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για τις 4 του Μάρτη στο Θεμιστόκλειο, εκεί όπου η Ανόρθωση με τη στήριξη του κόσμου θα πρέπει να κερδίσει με 3-0 αλλά παράλληλα να καλύψει και τη διαφορά των 11 πόντων.

Ομόνοια(Σ.Σάββα):Ρεϊνάλντο, Σ. Πετρακκίδης, Άλβες,Τούλιο, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης. Λίμπερο: Αντωνίου

Ανόρθωσις(Mαρ. Κοντός): Κολάς, Μιχαϊλοβιτς, Τσιάρτσκι, Δημητρίου, Γκιουλέ, Γ. Κοντός. Λίμπερο: Πλατρίτης. Αλλαγές:Γ.Χρυσοστόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ