Ο Παν.Συ.Φι μίλησε! Δεν γουστάρουμε τα παραμύθια

Την επίσημη τοποθέτηση του για τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην Ανόρθωση αλλά και για το αποτέλεσμα της ψεσινής συνάντησης, δημοσίευσε με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Αναλυτικά

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά την χθεσινή συνάντηση του με το Δ.Σ της ομάδας θα ήθελε να τοποθετηθεί και να ορίσει την γραμμή που θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με τους υπαίτιους. Ταυτόχρονα η στήριξη στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρείται δεδομένη και επιβεβλημένη, πόσο μάλλον με το ποιους φιλοξενούμε την Κυριακή.   

Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε σαν κόσμος τον τέως προπονητή της ομάδας κ.Αντρέ Πάους αλλά και τον βοηθό του κ.Σίμο Ταραπουλούζη για την προσφορά τους στην 20μηνη θητεία τους στον “ηλεκτρικό” μας πάγκο. Για όσο διάστημα βρίσκονταν στο δυναμικό της Ανόρθωσης λειτούργησαν πλήρως επαγγελματικά παρόλες τις παρεμβολές και τους άσεμνους χειρισμούς από τους γνωστούς “κυρίους”. Δυστυχώς η αποχώρηση τους δεν έγινε με τρόπο που τους άρμοζε στα όσα πρόσφεραν αφού για ακόμα μια φορά κάποιοι κατάφεραν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο ενάντια στα ήθη και τις αρχές ενός Σωματείου, όπως η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Μπορεί αγωνιστικά να μην κερδίσαμε κάποιο τίτλο ή διάκριση αλλά στην μεγαλύτερη διάρκεια της παραμονής τους, γεμίσαμε από χαρά και ικανοποίηση για το πάθος και την υγεία που έβγαζε η ομάδα μας. Ένας βασικός λόγος που ο κόσμος επέστρεψε μαζικά στα γήπεδα σε βαθμό που δεν συγκρίνετε με καμιάν άλλη ομάδα, καταφέρνοντας να παραμείνει ενωμένος διώχνοντας κάθε σύννεφο που περιπλανιόταν πάνω από το ΠΑΠ. 

Στην ψεσινή μας συνάντηση πέραν των αρχικών ερωτημάτων, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με απολύσεις προπονητών, τεχνικών διευθυντών αλλά και τις ταυτόχρονες προσλήψεις σε χρόνο ρεκόρ, αρκετά άλλα ερωτήματα γεννήθηκαν από μέρους μας αλλά και από την μάζα του Ανορθωσιάτικου κόσμου. Με την ευκαιρία της χθεσινής μας συνάντησης τέθηκαν όλα επί τάπητος μιλώντας έξω απ’ τα δόντια αλλά οι απαντήσεις που “πήραμε” δεν ήταν αρκετές για να μας ικανοποιήσουν. Ούτε μπορούν να δικαιολογήσουν 3ετής πλάνα και αεροπλάνα. Όλα αυτά θεωρούνται από μέρους μας όμορφα λόγια σε ένα παραμύθι για μικρά παιδιά. Η διαφορά είναι ότι στα παραμύθια έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. 

Στην δική μας περίπτωση τίποτε απ´αυτό δεν συνέβηκε αφού πέραν των μη ικανοποιητικών απαντήσεων, τα αιτήματα μας για ΑΜΕΣΕΣ παραιτήσεις τόσο του υπεύθυνου προγραμματισμού όσο και του διευθυντή σωματείου (για διαφορετικούς λόγους) δεν είδαμε ακόμα να γίνονται πράξη. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο πέραν των παραιτήσεων των δύο αυτών κυρίων (ίσως να ακολουθήσουν κι΄ άλλοι) και καμιά υπόσχεση για ανοικοδόμηση του συμβουλίου (εντός 7 ημερών όπως μας λέχθηκε χθες) δεν μπορεί να καθησυχάσει την έκρυθμη κατάσταση και τις ανησυχίες του Ανορθωσιάτικου κόσμου. 

Συν των υπολοίπων, δεν βλέπουμε καμιά αγωνιστική ανάκαμψη όπως είχε λεχθεί προ ημερών και κάποιοι με τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις τους προς τον κόσμο για άμεση διόρθωση των λαθών, τείνουν να καταντήσουν γραφικοί, έχοντας παρόμοια πορεία με προηγούμενες αποτυχημένες και μαύρες χρονιές στην ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Έχοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω και μένοντας πιστοί στις θέσεις μας για πρωτοβουλία κάθαρσης δεν μπορούμε να παρά να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους. 

Ξεκινώντας από την Κυριακή μετά τον αγώνα με το κατεστημένο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο που πραγματικά αηδίασε με τις καταστάσεις αυτές στα ενδότερα του Σωματείου μας σε ακόμα ένα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ πίσω από την ανατολική εξέδρα. Αυτό που απαιτούμε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ, από οργανωμένους και μη, από ηλικιωμένους και παιδιά είναι ΠΛΗΡΗ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ σε ένα συλλαλητήριο που πρέπει να έχει αριθμό ίσον με το σύνολο των εισιτηρίων του αγώνα. Ένα συλλαλητήριο που θα δείξει σε όσους απαρτίζουν την επίσημη Ανόρθωση πως δεν αστειευόμαστε. Ένα συλλαλητήριο που θα είναι το τελευταίο ειρηνικό. Αν και αυτήν την φορά δεν βρουν οι ίδιοι την ευθιξία να παραιτηθούν ή αν ο Πρόεδρος αυτού του Σωματείου δεν τους παραιτήσει για το καλό όλων, τότε από Δευτέρας θα αναγκαστούμε να λάβουμε πιο δραστικά μέτρα. 

Υ.Γ.1 Ενενήντα λεπτά φωνή, ενενήντα λεπτά πάθος διαψεύδοντας πανηγυρικά όσους επιθυμούσαν κάτι διαφορετικό για ευνόητους λόγους. 

Υ.Γ.2 Εισιτήρια σε όλα τα κλιμάκια για τα μέλη μας (χωρίς καμιά ταυτότητα) παρά μόνο την κάρτα μέλους Παν.Συ.Φι όπως πάντα. Για το θέμα ταυτοποίησης είμαστε κάθετα εναντίον και θα τοποθετηθούμε.

ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΝΕΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΧΘΕΣ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ