Μέσα ο Λαΐφης

Μέσα σε όλα τα κακά που συμβαίνεουν στην Ανόρθωση σχετικά με τους τραυματισμούς… αν μη τι άλλο, ένα πρόβλημα και δει σημαντικό απομακρύνεται από το μυαλό του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Κύπριος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής έβγαλε το κανονικά την προπόνηση και τίθεται στα πλάνα του προπονητή του.

Εκτός αυτών σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έμεινε και ο Κίττος του οποίου η έκταση του προβλήματος θα διαφανεί μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις, τνώ όπως γνωστοποιήθηκε προηγουμένος ο Πελέ θα απουσιάσει αρκετό καιρό λόγω ρήξης έσω πλάγιου συνδέσμου.

Η επίσημη ενημέρωση:
Ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού (18:00) αγώνα με τον Άρη, στο Τσίρειο Στάδιο.

Εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Σβεχλέν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες καθώς και Ζοάο Βίκτορ και Νούχου λόγω κόκκινων καρτών. Θα απουσιάζει επιπλέον ο Πελέ ενώ ο Κίττος απείχε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων για τις οποίες θα περάσει από εξετάσεις το απόγευμα. Ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του κ. Μιλίνκοβιτς και όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με μοναδικό στόχο τη νίκη στη Λεμεσό και το τρίποντο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ