Λάμπρος Μανώλη: Η παραδοχή για Πάμπο, η στήριξη σε Πάους, η ποιότητα στο ρόστερ, η αισιοδοξία για τη συνέχεια και η υπόσχεση για κορυφή

Στην εκπομπή Γκολ & Θέαμα ήταν τη Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος της εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη. Ο πρόεδρος της εταιρείας είπε αρκετά, από τη μια τόνισε πως δεν πρέπει να γίνεται μηδενισμός όσων έγιναν το τελευταίο διάστημα, ανάφερε πως είναι αισιόδοξος, παραδέχθηκε πως υπήρξαν επαφές με τον Πάμπο Χριστοδούλου, ενώ τόνισε πως η διοίκηση θέλει τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Στην αρχική του τοποθέτηση ανάφερε πως τα τελευταία αποτελέσματα μας βρίσκουν απογοητευμένους, για να προσθέσει πως έχει μπει στόχος να παρθεί μια σειρά από μέτρα για να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις.

Στην ερώτηση αν υπήρξε θέμα Πάμπου Χριστοδούλου, ο κ. Μανώλη ήταν αποκαλυπτικός λέγοντας πως υπήρξε πριν 2 βδομάδες προσέγγιση στον Πάμπο Χριστοδούλου ωστόσο στην πορεία οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Στην ερώτηση αν υφίσταται θέμα τεχνικής ηγεσίας, ο πρόεδρος της εταιρείας απάντησε πως από τη στιγμή που στο τιμόνι παραμένει ο Αντρέ Πάους οφείλουμε να τον στηρίξουμε, από εκεί και πέρα τόνισε πως υπάρχει μια σειρά από μέτρα που ως διοίκηση θα πάρουν αλλά δεν μπορεί να τ’αποκαλύψει, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία πως η κατάσταση θα διορθωθεί και την Κυριακή η Ανόρθωση θα εμφανιστεί βελτιωμένη προς το καλύτερο.

Επιπρόσθετα σε ερώτηση που στηρίζεται η αισιοδοξία του, απάντησε πως στηρίζεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα αλλά και στην περηφάνια τους, διότι είναι καιρός να αποδείξουν ότι από τη στιγμή που είναι εντάξει οικονομικά οφείλουν να ανταποδώσουν μέσα στο γήπεδο αυτά που αξίζουν και να παίζει ο καθένας αυτά που αξίζει, τονίζοντας πως θα ληφθούν μέτρα και για τα μέτρα απειθαρχίας που παρουσιάζονται.

Στη συνέχεια και κατόπιν αναφοράς της ανακοίνωσης των οργανωμένων, πως οι ποδοσφαιριστές φέρουν τις λιγότερες ευθύνες με τη διοίκηση να φέρει τις περισσότερες ο Λάμπος Μανώλη ανάφερε πως υπάρχουν 39 βαθμοί διεκδικήσιμοι, είμαστε στη 3η θέση και έχουμε ποιοτικό υλικό και έχουν ειπωθεί πολλά για τις μεταγραφές, αυτό που μπορεί κάποιος να καταλογίσει στη διοίκηση είναι πως έγιναν καθυστερημένα οι μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Στην ερώτηση αν ο σχεδιασμός του Ιανουαρίου ήταν κακός, ο πρόεδρος της εταιρείας αρνήθηκε κάτι τέτοιο τονίζοντας πως οι νέοι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να προσφέρουν από τώρα, τονίζοντας πως υπάρχει καλή πρόθεση.

Για το κάζο με τον Πίντο, τόνισε πως δεν υπήρξε ερασιτεχνισμός αλλά μια καθυστέρηση στην απόφαση να υλοποιηθεί η μεταγραφή με τα χαρτιά του Πίντο να φθάνουν στα γραφεία στις 23:45 και έτσι η μεταγραφή να μην μπορεί να ολοκληρωθεί. Σε ερώτηση αν αυτή η καθυστέρηση ήταν ο λόγος που ο αποδεσμεύτηκε ο Φαλξ, ο κ. Μανώλη απάντησε πως ήταν ένας από τους λόγους.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που η ομάδα δέχθηκε τρίτη ήττα σε διάστημα λίγων ημερών, ο κ. Μανώλη επανέλαβε πως το γόητρο έχει πληγωθεί για αυτό θα παρθούν κάποια διορθωτικά μέτρα για να επιστρέψει η ομάδα, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να μηδενίζονται όλα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα για τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Η Ανόρθωσις είναι εκεί, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και εξέφρασε την πίστη πως θα ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κλείνοντας ανάφερε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ξεκίνησε η ομάδα, πριν 2 χρόνια με μια κατάσταση πιο κάτω και από τραγική, τα οικονομικά νοικοκυρεύτηκαν, μπήκε μια τάξη αλλά δεν βλέπουμε πλέον το περσινό πάθος, δηλώνοντας πως θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει το πάθος.Επίσης παρομοίασε την Ανόρθωση σαν κάποιο που κατρακυλούσε από τον βράχο, έψαχνε ένα δέντρο για να καταπιαστεί και αυτό το δέντρο ήταν ο Χρήστος Πουλλαίδης με την ομάδα να προσπαθεί να ανεβεί δίχως να γνωρίζει αν είχε σπασμένο πόδι, χέρι, κεφάλι. Ο κ. Μανώλη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη ψυχοφθόρο διαδικασία που είχε στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές που ήταν πάρα πολλοί, τονίζοντας πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν αυτό το πράμα, υπερθεματίζοντας πως δεν άφησαν αυτή την κατάσταση να βγει στους παίκτες για αυτό εξάλλου έχουν απαιτήσεις από αυτούς.

Στη συνέχεια είπε πως όλη η ομάδα είναι κάτω και όχι απλά συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Το τελικό σχόλιο ήταν πως ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση και θα κάνει ότι χρειάζεται για να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή, τονίζοντας πως μπορεί αυτό να μη συμβεί τη φετινή χρονιά, αλλά είναι μέσα στο τριετές πλάνο που έχει τεθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ