Κουλούρης στο anorthosis24: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν φοβόμαστε» (βίντεο)

«Να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ευθύμης Κουλούρης μέσω της κάμερας του anorthosis24.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός, μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας για το ψεσινό παιχνίδι με την Πάφο και το πόσο χρειαζόταν η ομάδα τη νίκη, το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και τη δική του απόδοση. Τέλος, στέλνει μήνυμα στον κόσμο να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα.

-Ευθύμη, επάνοδος στις νίκες σήμερα μετά από την ήττα από τον Ερμή και την ΑΕΚ στο κύπελλο. Πόσο σημαντική ήταν η νίκη για τη δική σας ψυχολογία;

-Πιστεύω, όπως είπες και συ, ήταν μια νίκη ψυχολογίας, τη θέλαμε πάρα πολύ. Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη όπως είπα και πριν, ήτανε πολύ σημαντικό για μας. Είχαμε κάποια δύσκολα αποτελέσματα, όλες οι ομάδες έχουν δύσκολα αποτελέσματα. Είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτό το δρόμο.

-Από ‘κει και πέρα, θεωρώ πως η σημερινή εμφάνιση ήταν ίσως η καλύτερη του 2016, πάντα κατά τη δική μου, προσωπική εκτίμηση. Η δική σου άποψη;

-Νομίζω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση. Θα αναλύσουμε μαζί με τον προπονητή μας και το προπονητικό τημ το τι κάναμε καλά, τι κάναμε λάθος. Νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα, και έτσι πρέπει να το βλέπουμε, πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι στο παιχνίδι μας. Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον ευχαριστούμε πολύ, τη διοίκηση κοντά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

-Ανέφερες τη συνέχεια με την ΑΕΚ. Έρχονται ντέρμπι, τη συνέχεια του πρωταθλήματος πως τι βλέπεις;

-Είναι μια δύσκολη συνέχεια, όπως ξέρετε έχουμε και κάποια ματς δύσκολα και ντέρμπι όπως μετά έχουμε και τα πλει-οφ. Νομίζω ότι πρέπει να το δούμε ένα προς ένα, να δούμε πρώτα την ΑΕΚ, να επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι, να αναλύσουμε την ομάδα, να δούμε το παιχνίδι μας, να δούμε τον εαυτό μας και πιστεύω εάν η ομάδα μας είναι αυτή που πρέπει να’ ναι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τίποτα.

-Τέλος, δυο σχόλια για τη δική σου, προσωπική απόδοση; Μπήκες σήμερα 10 λεπτά μέσα, κατάφερες να σκοράρεις 2 τέρματα…

-Κοιτάξτε, κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Σήμερα ήρθαν τα δυο γκολ, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, είμαι πολύ χαρούμενος επίσης για την ομάδα μου που νίκησε, πήραμε τη ψυχολογία που θέλαμε. Θέλω και εγώ να συνεχίσω έτσι, να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ και πιστεύω όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος.

-Και ένα μήνυμα για τον κόσμο;

-Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, θέλουμε να’ ναι δίπλα μας. Ξέρουμε ότι, και έχει δίκιο σε ορισμένες περιπτώσεις,  που απογοητεύεται με ορισμένα αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα, καινούργια ομάδα θα έλεγα, ξέρω ότι είναι κοντά μας, να συνεχίσει να το κάνει αυτό. Πάντα έρχονται τα κακά αποτελέσματα, σημασία έχει να δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε, που θα είμαστε, να είμαστε όλοι δεμένοι και θα πάνε όλα καλά.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ