Κωστάκη, εκεί δεν έχει Σνόουντι!

Το γεγονός πως η κυπριακή διαιτησία νοσεί και χρειάζεται τομές δεν είναι σημερινό. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι πρώτη η Ανόρθωση διακήρυξε τις θέσεις για ολοκληρωτικές αλλαγές και ριζικές τομές, στο χώρο της διαιτησίας, ωστόσο κανείς είχε το θάρρος να ακολουθήσει.

Ήδη και την περασμένη Κυριακή, γίναμε θεατές μιας ανήκουστης διαιτησίας στα όρια παρωδίας από τον Δημήτρη Μασιά, που εξυπηρέτησε στο έπακρον τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.

Για τους ορισμούς και γενικά τη διαιτησία στο χώρο του ποδοσφαίρου, λίγο έλειψε να την πληρώσει ο Άλαν Σνόουντι, ο αρχιδιαιτητής που για πολλούς θεωρείτο ο υπεύθυνος κι ας είχε απλά διακοσμητικό ρόλο.

Ωστόσο η ίδια αρρωστημένη κατάσταση επικρατεί και στο φούτσαλ, εκεί που γινόμαστε μάρτυρες πρωτόγνωρων διαιτητικών αποφάσεων. Ήδη η Ανόρθωση, που είναι δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα έχει δεχθεί τέσσερις κόκκινες κάρτες, έναντι καμίας του ΑΠΟΕΛ που διατηρεί και εκεί την ασυλία του.

Ωστόσο στο χώρο του φούτσαλ, δεν υπάρχει Άλαν Σνόουντι αλλα λειτουργούν και εκεί με κανονισμούς ΑΠΟΕΛ, με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να μένει και εκεί αμέτοχος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ