Η κρούση σε Σάββα Κωνσταντίνου, η άρνηση και η συνέχεια

Όπως αποκαλύπτει η παρασκηνιακή στήλη “Σκοτεινός” του balla.com.cy, ο Χρήστος Πουλλαίδης βολιδοσκόπησε τον πρώην προπονητή του Διγενή που τώρα κατέχει πόστο στην ΚΟΠ, προκειμένου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας και να συνεχίσει την υλοποίηση του οράματος 2020.

Στη συνέχεια όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, αναφέρεται πως αν και η πρόταση ήταν ελκυστική ο Σάββας Κωνσταντίνου την αρνήθηκε, γιατί πολύ πιθανώς το καλοκαίρι θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του στην ομοσπονδία.

Εξ όσων γνωρίζουμε η κρούση στο Σάββα Κωνσταντίνου έγινε τις μέρες που απολύθηκε ο Σταν Φαλξ και όχι τώρα. Μάλιστα ο Σάββας Κωνσταντίνου προβληματίστηκε αρκετά μέχρι να αρνηθεί την πρόταση και ρώτησε και έμαθε πολλά για την ομάδα μας και την κατάσταση που επικρατεί.

Ωστόσο, η προοπτική που του δίνεται στην ομοσπονδία δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, έτσι αρνήθηκε την πρόκληση-πρόσκληση από τον Χρήστο Πουλλαίδη.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, πως πρόθεση του Χρήστου Πουλλαίδη, είναι το ζήτημα να κλείσει εντός του Μαρτίου, ωστόσο αν κάτι τέτοιο δεν γίνει κατορθωτό και παρουσιαστεί κωλυσιεργία, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν και τα δεδομένα στην περίπτωση Κωνσταντίνου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ