Η φημολογία για Πάμπο και οι εξελίξεις που προκύπτουν

Εντείνεται η φημολογία γύρω από ενδιαφέρον της ομάδας μας, να δώσει τα κλειδιά στον Πάμπο Χριστοδούλου.

Μια φημολογία, η οποία δεν είναι σημερινή, καθώς μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια και την ισοπαλία, ο προβληματισμός ήταν έντονος και είχε αναπτυχθεί και τότε έντονα η φημολογία πως η Ανόρθωση προσέγγισε τον Πάμπο Χριστοδούλου. Μια φημολογία που είχε φουντώσει ακόμη περισσότερο και μετά την ισοπαλία με τη Δόξα, δίχως όμως να επιβεβαιωθεί από κανένα στην Ανόρθωση, αλλά αντιθέτως είχε διαψευστεί.

Τα δεδομένα όμως τότε ήταν διαφορετικά, καθώς το γεγονός πως ο Αντρέ Πάους είχε ακόμη γερά ερείσματα στις τάξεις του κόσμου αλλά και την πλήρη εμπιστοσύνη του πρώην πλέον τεχνικού διευθυντή,Σταν Φαλξ που ήταν ο καθ’ύλην αρμόδιος, καθιστούσε την αποδέσμευση του Ολλανδού τεχνικού αλλά και την πρόσληψη του Κύπριου τεχνικού, αποστολή που κάθε άλλο παρά εύκολη θα ήταν μιας και θα προκαλούσε την οργή του Σταν Φαλξ.

Πλέον 20 μέρες και κάτι μετά, όλα τα πιο πάνω δεδομένα δεν υπάρχουν πλέον. Ο Αντρέ Πάους έχασε το μεγαλύτερο ποσοστό της εμπιστοσύνης του κόσμου, τον Φαλξ  τον τελείωσαν άρα δεν υπάρχει και η πίεση για αλλαγή προπονητή είναι ψηλή, με το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου να έχει περίοπτη θέση και θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως αν ο Χρήστος Πουλλαίδης κατά τις αυριανές του συναντήσεις αποφασίσει την αποδέσμευση του Αντρέ Πάους, τότε θα κινηθεί πως την περίπτωση του Πάμπου Χριστοδούλου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ