Εμείς αντέχουμε κι ακολουθούμε

Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες μου σας χαιρετώ. Γεμάτες οι μέρες μας με αγωνιστικά και διάφορα άλλα, δεν πλήττουμε ποτέ μας. Η ουσία είναι πως κερδίσαμε την Πάφο, μείναμε ζωντανοί και στα δυο επόμενα μπορούμε και να προσπεράσουμε.

Με την Πάφο είδα την Ανόρθωση που έβλεπα πριν το Δασάκι. Δεν ήταν μια τέλεια ομάδα που τα έκανε όλα σωστά, όμως πάλεψε, είχε ένταση στο παιχνίδι της και λόγω της διαφοράς ποιότητας πήρε τον αγώνα. Το 5-1 σαν σκορ ξεγελά αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Έβαλαν από δυο οι Ντίνο και Ευθύμης, γεγονός πολύ σημαντικό. Τώρα για τον Ορλάντι, το πώς έγινε πρόσωπο των ημερών με τα πήγαινε-έλα, ήρθε, έπαιξε βασικός, σκόραρε και μετά ήταν αντικείμενο ένστασης, είναι απλά ιστορίες Ανορθωσιάτικης τρέλας!

Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι κρισιμότατος από κάθε άποψη και για τις δυο ομάδες. Αυτοί έχουν αποσυντονιστεί από την πίεση που τους έβαλε που ΑΠΟΕΛ μεριά και από τις κόκκινες, έτσι είναι παιδιά άμα πάτε να τους κοντράρετε και εν θέλετε δημόσιες σχέσεις μαζί τους βλέπετε και το αληθινό τους πρόσωπο, ενώ δεν τραβούν τελευταία.

Εμείς έχουμε τα δικά μας που ξέρουμε όλοι πως στην πρώτη στραβή θα επανέλθουν και η χρονιά παίζεται Κυριακή με Κυριακή. Εν λίγο παράλογο να είσαι στο -2 και να είναι έτσι η κατάσταση, αλλά έτσι όπως τα κάμαμε, έτσι πρέπει να ζήσουμε.

Ο Πάους είναι ακόμα εδώ και με διπλό στο ΓΣΖ εδραιώνει κάπως τη θέση του. Η προσθήκη του Γιώτη μπορεί να βοηθήσει τωρά που θα γίνεται αφόρητη η πίεση να κρατήσει λίγο τις ισορροπίες με τις γνώσεις του από πρωταθλητισμό. Το τι άλλο θα κάνει στην ομάδα, πολλοί έχουν απορίες αλλά αν βοηθήσει σε αυτό θα είναι πολύτιμος. Τον αγαπάμε πάντως όλοι μας και ελπίζουμε να μη βρεθεί τρόπος να τον κάψουμεκι αυτόν.

Κλειδί στον αγώνα θα είναι να κρατήσουμε στο κέντρο και να τους βάλουμε πίεση να μην μπορούν να παίξουν άνετα το παιχνίδι τους. Με την πίεση που έχουν σίγουρα θα τα κάνουν τα λάθη και με τους μπροστινούς γκολ μπορεί να έρθει. Εννοείται βέβαια πως ενδεκάδα σαν αυτή του κυπέλλου ούτε σκέψη να μπει ξανά στο γήπεδο.

Εμείς δουλειά μας να πάμε όσοι παραπάνω και να στηρίξουμε. Αυτό που μας ενώνει και όλοι αγαπάμε: το Φοίνικα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ