Χωρίς φόβο αλλά με πάθος

Φίλοι Συνανορθωσιατες..
Σας χαιρετώ, πρώτη φορά απ’ αυτή τη στήλη..
Δεν έχω φιλοδοξίες αρθρογράφου. Αποφάσισα απλά να εμπλακώ κι εγώ στα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν,πολλά απίστευτα,μέσα και πέριξ της ΑΝΟ μας.

Κατ’ αρχήν θέλω να πω δυο πράματα πολλά απλά.
αποέλ: Η ΠΗΓΗ όλων των κακών του κυπριακού φούρπου. Όλοι τα ξέρουν, ΑΛΛΑ κανείς δεν τολμά να βγει μπροστά. Ο λόγος; Είναι απλό. Έχει απλώσει τα πλοκάμια του ΠΑΝΤΟΥ! Ελέγχει τα πάντα. ΚΟΠ, ΣΔΚ. Έχει “άκρες” σε ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα (πλην ελπίζω δηλαδή του ΑΚΕΛ!!!) και ελέγχει ΠΛΗΡΩΣ τα ΜΜΕ  τα οποία με τη σειρά τους ταΐζουν κουτόχορτο τον ηλίθιο κυπριακό λαό!!

Για παράδειγμα, πετά η ΑΕΚ, και οι κύριοι τίτλοι εφημερίδων “πολλά τα συν για το αποελ  παρά την ήττα!!” Τα ξέρετε όμως..
Ο Nτε Βινσέντι κανονικά ΔΕΝ έπρεπε να ήταν στον αγώνα. Κι αυτό γνωστό όμως. Τοοοοσοι τιμωρήθηκαν για κακές συμπεριφορές που “είδε” η κάμερα. Όχι αυτός. Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε.

Η ερώτηση (ακούεις κ Πουλλαΐδη;)  ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε;
Όμως, πρέπει να είμαστε και δίκαιοι. Ίσως να γίνονται προσπάθειες. Αυτά ΔΕΝ είναι ανακοινώσιμα. Δεν γνωρίζω. Αυτό όμως που ξέρω, είναι ότι για να ξηλωθεί η Λερναία Ύδρα χρειάζονται τεράστιες προσπάθειες  και από περισσοτέρους του “ενός”!
Είδαμε τον Καραπατάκη να σπάει το μόκο και να καταγγέλει ότι “από συγκεκριμένη ομάδα ” κλπ. Σωωωωπα!! (σίουρα θα εννοούσεν την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς!)

Κ. Πουλλαΐδη. Αν πραγματικά θέλεις να αξιοποιήσεις το Βατυλιώτικο γινάτι ιδού η Ρόδος! Όμως χωρίς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ συμμάχους ή έστω “συμμάχους” δεεεεν! –Εύκολο; Καθόλου! Ακόμα και με προσπάθεια! (αλλά χωρίς καν προσπάθεια; Άστα!)

Η κρίση των τελευταίων εβδομάδων:

ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει “λυθεί” πρόεδρε. Κατ’ αρχήν, είναι πολλής κόσμος που είναι πολύ απογοητευόμενος από ένα ΕΙΔΙΚΑ θέμα από τα πολλά!
Την “διαφάνεια” ! Τι έγινε τελικά; Που επήεν η “διαφάνεια”; Και υπάρχουν ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΑ ζητήματα που δεν έχουν εξηγηθεί ΠΟΤΕ.
1ον. Η σχέση σου με τον Κάκο (δεν νομίζεις δηλαδή ότι μια εξήγηση ΕΙΝΑΙ αναγκαία;)
2ον. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επιμονή σου, που μας έφερεν στα πρόθυρα εμφυλίου (πάλε..) για να μεν φύει ο Φραγκέσκος!!! Έχουν λεχθεί πολλά, σίγουρα τα πάνω από 95% ..πελλάρες και προσωπικά, δεν τα πιστεύω.. ΟΜΩΣ. Ο άνθρωπος ΑΠΕΤΥΧΕΝ. Αν φταίει ο Φαλξ; Πάλε ο Φραγκέσκος ΑΠΕΤΥΧΕΝ!!!  Το ότι εχτές επήες έσσω σου κλαμένος(!) ΦΤΑΙΕΙ σε μεγάλο βαθμό ο..Φράνκης!!
Η μοναδική περίπτωση που ΔΕΝ φταίει, είναι, ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ κατά γράμμα! (Αυτό ούτε για αστείο!!)

Κ Πουλλαΐδη. Μέχρι το..τροχάδην μετά το ματς με Απόλλωνα, είχες πολύ μεγάλα ποσοστά “αποδοχής”.Μετά όμως τα “ανεξήγητα” με μεταγραφές και άλλα, τα γινάθκια σου σχ. με Φραγκέσκο   Θεμιστοκλέους, την καρατόμηση Φαλξ  μάλλον..εξιλαστήριο   και την απλοϊκή σου “εξήγηση” και με αποκορύφωμα τον τρόπο που χαρίσαμε στους πλέον σιχαμένους ΔΥΟ γκολ !!  και με δεδομένο ότι ο Φαλξ ήθελε ΚΑΙ σεντερ μπακ.. δεν νομίζεις κι εσύ ότι χρειάζεται μια κίνηση από μέρους σου για να γίνει προσπάθεια έστω ξεκαθαρίσματος –Έχουμε φαντάσματα που ακόμα μας ταλαιπωρούν από το ’08. Ας μην δημιουργήσουμε καινούργια

Και τέλος. Μία απορία που εννά σπάσω την κκελλέν μου. Βοήθα με πληζ!
Είπαμεν “τριετες”. ΟΚ.
Υποφέραμε πέρσι, παίζοντας το πιο ωραίο παιχνίδι, αλλά, πούντους γιοκ!
Φέτος πολύ καλύτερο ράστερ (και περίπου στο 25% του μπάτζετ του αποελ..!!) Ξεκινήσαμε  βάσει προγράμματος πάντα  για θέση στο ΟΥΕΦΑ. ΟΚ ως δαμέ. Όμως, στην πορεία, παρέα τους διάφορους λούτσηκες, έρχονταν τα αποτελέσματα και αρχίσαμε να το πιστεύουμε που τα φέτος! Κι εσύ το ίδιο. Και με δηώσεις σου!
Κι εκεί που με κάποιαν υπέρβαση  που δικαιολογείται από τα ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ωφέλη σε περίπτωση ΤΣΟΥ ΛΟΥ  ΚΑΙ τη στιγμή που ο Κίρζης παίρνει ΤΡΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ (Μάγγλιτσα ο ένας)   ο Καραπατάκης τον Τρισκόφσκι, Ρόσα, και το αποελ τον Γιαννιώτα, Μιλάνωφ, μερκή.. Εμείς; Χάνουμε Άμπου ΚΑΙ αρκέφκουν οι κάρτες να μας αποδεκατίζουν!
Και; Πίσω πάλι στα..”γνωστά”. Αυτά δηλαδή που ηρθες να “καταργήσεις”
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ “φοούμαι” ότι τον Φραγκέσκο δεν τον έδιωχνες, επειδή, απλά, ΔΕΝ υπήρχε λόγος!! Απλά, εκτελούσε διαταγές! Τες δικές σου!!!
Μακάρι να πέφτω έξω

Πρόεδρε  Είσαι επιχειρηματίας, πετυχημένος σε καιρούς δύσκολους. Σίγουρα δεν είσαι τυχαίος!
Όμως άλλο “πολυκατοικίες”  κι ΑΛΛΟ ένα Σωματείο όπως η ΑΝΟ. Όμως, αν την βλέπεις απλά σαν μίαν ακόμα “μπιζνες” θα ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ!!!
Κατ’ αρχήν, σαν μπιζνεσμαν που επιζητάς το “κέρδος” είναι γνωστόν τοις πάσιν ηλιθίοις,πως το κέρδος ΜΟΝΟ με ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ μπορεί να επιτευχθεί!
Γιατί τότε, ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ  εσύ, (και να μεν ακούω πελλάρες του τύπου, το ΔΣ, ο Φαλξ, ο Φράνκης ) κλπ  την ΕΥΚΑΙΡΙΑ, τα ΕΦΟΔΙΑ  να παλέψει για την διάκριση  η οποία θα έβαζεν τζιαί ευρά μες το ταμείον, που ενν μειον;
Πρόεδρε, μέχρι πριν λίγες μέρες σε υποστήριζα, και τα έβαζα με όσους σε κατηγορούσαν για “σκοπιμότητες” και άλλα ακατανόητα. Αλλά!
Για το καλό της ΑΝΟ μας, πρέπει να υπάρξει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ για οοοοοολα αυτά.. Ακόμα θα έλεγα και για τα περσινά, και τα προπέρσινα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  επί προεδρίας του συνεργάτη σου Κάκου!
Αλλά, ΣΙΓΟΥΡΑ για τα φετεινά. Για την υστεροφημία σου αν μη τι άλλο!
Πρόεδρε. Όταν αποφάσισες να γίνεις Γαμπρός (!) με “Νύφη” την ΑΝΟ, δυστυχώς, δεν πήρες μόνο τη Νύφη!!!
Μαζί, επήρες και εμένα, και χιλιάδες ψυχοπαθείς, που επειδή εν μπορούν να παέννουν θκυό φορές την εφτομάν στο Ντουμπάι και στο..Κατάρ –ζιούν για αυτήν την αγάπη που λέγεται ΑΝΟΡΘΩΣΗ  (Τα περί “μοναδικού ζώντος οργανισμού που φέραμε..”, είναι χιλιοειπωμένα  ΑΛΛΑ αληθινά!! )

Η μάζα του κόσμου μας ΠΙΣΤΕΥΕΙ (ακόμα ) σε σένα!!
Έχεις και τες ικανότητες ΚΑΙ την δύναμη. Κάμε την σωστή επιλογή. Μπορείς  ακόμα  να έχεις το όνομά σου με ΧΡΥΣΑ γράμματα στην Ιστορία της ΑΝΟ. Φτάνει να το θελήσεις  και να ανεβάσεις τον δείκτη “φιλοδοξίας” σου  έστω και στα επίπεδα των πιο πάνω  “ομολόγων” σου..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ