Απίστευτος μεταγραφικός σχεδιασμός

Και ενώ έχουν περάσει ήδη δυο εβδομάδες που «έκλεισε» η μεταγραφική περίοδος, και οι αντίπαλοι μας έχουν ρολλάρει ήδη τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στο γήπεδο, εμείς… στην κοσμάρα μας.

Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, πίστευα πως οι υπεύθυνοι του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού έψαχναν για να αποκτήσουν παίκτες που θα καλύψουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στην ομάδα σε θέσεις κλειδιά. Δυστυχώς πέσαμε όλοι έξω.

Ανδρέας Κίττος. Το παιδί αποκτήθηκε για δεύτερος τερματοφύλακας, και έτσι δεν περιμένεις κάτι άμεσα από αυτόν, αφού δεν κλήθηκε ποτέ να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας. Δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής, που θα κάλυπτε κάποιο μεγάλο κενό.

Μανζορό. Μάλιστα κύριοι! Και ενώ πέρασε η δεκατητέταρτη μέρα του Φεβράρη, είναι τραυματίας χωρίς καν να αγωνιστεί. Και γιατί; Γιατί τα σαΐνια του μεταγραφικού σχεδιασμού, έκλεισαν ένα παίκτη σε μια θέση την οποία η ομάδα πονούσε πριν απο την λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου… με ένα ποδοσφαιριστή τραυματία ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε παιχνίδι από τις 29/11/2015. Μπράβο κύριοι.

Ίσμα. Με 20 κιλά παραπάνω αλλά δεν είναι τραυματίας. Όπως και να το κάνεις, υπάρχει κάποια πρόοδος. Τα σαΐνια έτρεξαν αρων αρων να επανεντάξουν στο ρόστερ, ένα ποδοσφαιριστή με περιττά κιλά, και 85% ανέτοιμο. Αποκτήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου ενώ ο παίκτης ήταν διαθέσιμος και έκανε κίνηση για να επιστρέψει στην Ανόρθωση απο τα μέσα Δεκεμβρίου. Ο χρόνος που χάθηκε μέχρι ο Ίσμα να είναι έτοιμος, είναι τέτοιος που απλά εκτροχίασε την Ανόρθωση.

Έλιο Πίντο. Τα σαΐνια τα έκαναν μαντάρα και τα αποτελέσματα γνωστά. Ο Πάους ήθελε τον Ορλάντι, τα σαΐνια όχι και έτσι έκλεισαν τον Πίντο. Ούτε μια έγκυρη μεταγραφή δεν ήταν ικανοί να κάνουν και ο Πίντο δεν έκλεισε ποτέ, και επανέγραψαν τον Ορλάντι. Λογική που μόνο στην Ανόρθωση συναντάς…

Όπως φαίνετε και από τα πιο πάνω, η Ανόρθωση δουλεύει 100% επαγγελματικά και δεν υπάρχει λόγος για να προχωρήσουμε σε τομές στην επιτροπή προγραμματισμού. Και γιατί άλλωστε; Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουάριου είναι απίστευτος, και συνεχίζουμε ακλόνητοι προς τον τίτλο.

Ευχαριστούμε σε όσους συνεχίζουν αδιάκοπα καθημερινά, να μικραίνουν τον DNA της ομάδας, μετατρέποντας την Ανόρθωση σε μια μικρομεσαία ομάδα, και εσύ πρόεδρε συνέχισε να σφυρίζεις ανέμελα και να στηρίζεις αυτούς που σου απέδειξαν επί συναπτά έτη ότι απέτυχαν. Γιατί;

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ