Οι 11 του Ζόραν για το Τσίρειο (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και συμπλήρωσης απαγορευμένου αριθμού καρτών καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής της Ανόρθωσης Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ενημερώθηκε χθες, ότι επιπλέον δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πελέ για αρκετό καιρό.

Για την σημερινή αναμέτρηση η Ανόρθωση δεν θα έχει στον πάγκο της, τους Βίκτορ, Σβεσχλέν, Νούχου και Πελε, ενώ στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Λαΐφη. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς επιδιώκει να καταγράψει την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Ανόρθωσης και ένα λογικό σενάριο εντεκάδας είναι το ακόλουθο:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας οι Χόλκερσον και Λαΐφης μιας και θεωρείται ιδιαίτερη έκπληξη ο Οικονόμου να πάρει φανέλα βασικού και να αντικαταστήσει τον Σουηδό. Στα άκρα της άμυνας θα παραταχθούν οι Γκάμπριελ και Τζανακάκης ελλείψει των δυο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο.

[vfv id=”52″]

Στο χώρο του κέντρου οι απουσίες των Βίκτορ και Πελέ περιορίζουν αρκετά τις επιλογές του «Κίζα» και έτσι η λογική λέει πως εκεί θα αγωνιστούν οι Μαϊσουράντζε, Ορλάντι ενώ ως δεκάρι θα βρεθεί ο Νίκο Μαρτίνες.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα αφού δεν απουσιάζουν ποδοσφαιριστές από την συγκεκριμένη γραμμή. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ίσμα, Κουλούρης, Κάλβο, Αβραάμ, Μακρής, Μανζορό και Εντλοβού αλλά για τις ανάγκες του αγώνα και ενόψει του γεγονότος ότι ενδεχομένως να θέλει να ενισχύσει τον Τζανακάκη, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς εικάζουμε πως θα δώσει φανέλα βασικού στο Μακρή για την θέση του αριστερού πλάγιου επιθετικού. Στο άλλο άκρο θα βρίσκεται ο Κάλβο ενώ στην κορυφή ο Εντλοβού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ