Τη σέβεται αλλά δεν τη φοβάται…

Στη Λευκωσία εκστρατεύει απόψε στις 20:00 η αντρική πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης, για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο.

Η Ομόνοια ως γνωστό στο πρωτάθλημα είναι στην πρώτη θέση ενώ η ομάδα μας τερμάτισε τέταρτη, με την απόσταση από την κορυφή να είναι μεγάλη.

Η αποστολή είναι δύσκολη, ωστόσο κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται στις προβλέψεις και στη θεωρία, με τους πετοσφαιριστές του Μάριου Κοντού να δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν αποτέλεσμα, που θα τους αφήσει ορθάνοιχτη την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο Θεμιστόκλειο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα, καθώς ο Νταβίντ Γκιουλέ προπονήθηκε επιφυλακτικά τις τελευταίες μέρες, έτσι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο λίμπερο της ομάδας, Γιώργος Πλατρίτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πίστη του στην ομάδα λέγοντας ότιι:

«Αν και γνωρίζουμε ότι η Ομόνοια είναι το φαβορί εντούτοις θα τα δώσουμε όλα στον ημιτελικό για να πάρουμε ένα σκορ που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο «Θεμιστόκλειο». Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να παλέψουμε για το Κύπελλο».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ