Μην αφήσετε την ΕΛΠIΔΑ να χαθεί…

Μετά την ανάληψη των διοικητικών της ομάδας από τον κύριο Πουλλαΐδη και τα όσα περάσαμε με τα της εταιρείας η ομάδα και ο κόσμος αναζωογονήθηκε από ΕΛΠΙΔΑ. Ίσως και ο σημαντικότερος λόγος επιστροφής του στα γήπεδα κατακλύζοντας κάθε αγωνιστική τόσο το Παπαδόπουλος όσο και τα γήπεδα ολόκληρης της Κύπρου εξαντλώντας τα εισιτήρια όπου και αν αγωνίζεται.

Την ελπίδα που ο Ανορθωσιάτης χρειαζόταν , που είχε ανάγκη την βρήκε στο πρόσωπό και στην διοίκηση του κυρίου Πουλλαΐδη. Τόσο η σοβαρότητα του σαν άνθρωπος αλλά και η οικονομική του ευμάρεια ήταν οι κύριοι λόγοι όλη αυτής της χημείας μεταξύ κόσμου και διοίκησης.

Από τον Ιανουάριο και μετέπειτα κάτι πήγε στραβά και η μαγεία χάθηκε. Κάτι στράβωσε. Συνέπεια και οι αποτυχίες και τα προβλήματα που ξεπηδούν ένα – ένα. Το σημαντικότερο; Άρχισε να χάνεται η ελπίδα. Η ελπίδα για ανόρθωση της Ανόρθωσης. Η ελπίδα για καλύτερο αύριο. Η ελπίδα για επιτυχία έστω του τριετές πλάνου.

Η ελπίδα ότι η διοίκηση Πουλλαΐδη θα τα καταφέρει να μας επιστρέψει εκεί όπου το αξίζουμε. Στην κορυφή. Εκεί που η ιστορία της ομάδας και το DNA μας είναι μαθημένα τουλάχιστον να παλεύουν για αυτήν. Κύριε πρόεδρε, κύριοι της διοίκησης σας παρακαλώ.

Μην αφήσετε την ΕΛΠIΔΑ να χαθεί. Η Ανόρθωσης το έχει ανάγκη.

Mr. Stain

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ