Στην ομάδα γίνονται εγκλήματα

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Πρόεδρε,

Μέχρι πριν λίγο καιρό σου είχα μεγάλη εκτίμηση, ο σωτήρας της ομάδας έλεγα και πίστευα ότι θα αλλάξει κάτι στην ομάδα.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπίζνες και είναι άθλημα που πρέπει να ελίσσεσαι. Αφήσατε την ομάδα χωρίς ψυχολογία με ένα προπονητή που μπορεί να δουλεύει αλλά πολύ μέτριο για την Ανόρθωση εξού και η κατηφόρα που πήραμε εδώ και ένα μήνα.

Καλύπτεις ανθρώπους που έχουν κάνει ζημιά στην Ανόρθωση και στην αρχή μας έλεγες ότι αυτοί θα λογοδοτήσουν. Τίποτε από αυτά.

Έχεις ακόμα στο συμβούλιο ερασιτέχνες πιόνια του προηγούμενου προέδρου που μπορεί να έφυγε αλλά αυτοί είναι εκεί ακόμα. Στο τέλος, μήπως δεν είναι ερασιτέχνες και μήπως λέω απομυζούν από την Ανόρθωση; Οι χειρισμοί έτσι δείχνουν.

Το κλίμα πλέον έχει στραβώσει και γύρισε εναντίων σου. Θεωρείσαι πλέον ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. ΑΠΩΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Τελικά η έλευση σου στην Κύπρο μετά τα γεγονότα τις περασμένης βδομάδας ήταν για να ΚΑΛΥΨΕΙΣ τον Φραντζέσκο και το βαφτιστικό του Κάκου και όχι να πάρεις σοβαρές “αποφάσεις” για το καλό του σωματείου.

“Ευχαριστώ” για το χρόνο σου…

Γεώργιος Γεωργίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ