Η ΚΟΠ ενημερώνει για τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής (σημ. χθες) του συνεδρίας συνέχισε τη συζήτησή του για θέματα διαιτησίας και αποφάσισε να προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων διορθωτικών μέτρων.

Ως πρώτο μέτρο με άμεση ισχύ, υπεύθυνος για την παράδοση του φύλλου αγώνα προς τους διαιτητές, στους αγώνες Α’ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Coca – Cola, θα είναι ο παρατηρητής αγώνα. Απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε άλλου παράγοντα στα αποδυτήρια των διαιτητών, πριν, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα.
Αποφασίστηκαν επίσης συγκεκριμένα μέτρα για υποβοηθήσουν το έργο του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας  όπως η άμεση μετάφραση των εκθέσεων των παρατηρητών διαιτησίας από τα ελληνικά στα αγγλικά.
Επιπλέον αποφασίστηκε να οριστεί άτομο το οποίο θα βοηθά τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ.Alan Snoddy αναφορικά με προκαταλήψεις και προβλήματα που παρατηρούνται,  όμως η τελική απόφαση για τους ορισμούς ήταν και παραμένει στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας.
Ως επιπρόσθετο μέτρο, για δύο αγώνες σε κάθε αγωνιστική που θα επιλέγονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, τα DVD τους θα στέλνονται  στο εξωτερικό και θα αξιολογούνται από ειδικούς τόσο ο διαιτητής όσο και ο παρατηρητής.
Η αρμόδια Επιτροπή της ΚΟΠ για θέματα διαιτησίας θα έχει συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας για να συζητήσει και να διερευνήσει συγκεκριμένα θέματα, συμπεριλαμβανομένης και της εκπαίδευσης των διαιτητών και ακολούθως, θα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο για λήψη αποφάσεων στην επόμενη συνεδρία του αναφορικά με ευθύνες που τυχόν έχουν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας στην όλη εικόνα της διαιτησίας μας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ