Ξεχώρισαν οι ακραίοι αμυντικοί και ο Μαϊσουράτζε, υστέρησαν οι επιθετικοί

Πέρασε το παιχνίδι με την Ομόνοια, ένα ματς που η ομάδα έπρεπε και μπορούσε να το κερδίσει, κάτι όμως το οποίο δεν έγινε.

Από τους ποδοσφαιριστές, κορυφαίοι σε απόδοση ήταν οι ακραίοι αμυντικοί, μαζί με τον Μαϊσουράτζε. Υστέρησε όμως η επιθετική γραμμή της ομάδας, κάτι που μας στοίχησε στο τέλος και τους τρεις βαθμούς.

Ας δούμε αναλυτικά την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών.

koprivec

Γιαν Κόπριβετς: Είχε ήσυχο βράδυ ο Γιαν, μιας και η Ομόνοια δεν απείλησε σχεδόν σε καμία περίπτωση. Χρειάστηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις δίχως να χρειαστεί να κάνει τη μεγάλη απόκρουση, όπως μας έχει συνηθίσει. Ίσως να ήταν το ευκολότερο παιχνίδι που αγωνίστηκε…

gabriel

Γκάμπριελ Μούρα: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο, που ανεβοκατέβαινε διαρκώς τη γραμμή της Ομόνοιας. Τα συχνά ανεβάσματα του, έδιναν άλλη ώθηση στη δεξιά πλευρά ενώ και αμυντικά όσες φορές χρειάστηκε τα πήγε περίφημα.

leo omonoia

Λέο Σβέχλεν: Καταπληκτικό παιχνίδι από τον Γάλλο, ο οποίος ήταν με μια λέξη συγκλονιστικός. Πίστεψε όσο λίγοι στη νίκη, έβαλε πάθος και ψυχή και έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

holgerson2

Μάρκους Χόλγκερσον: Δεν ταλαιπωρήθηκε και ιδιαίτερα η άμυνα μας, μιας και η Ομόνοια ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Είχε στο ενεργητικό του, ένα δύο κοψίματα, με πιο αξιοσημείωτο εκείνο στο σουτ του Ρουσιά.

laifis3

Κωνσταντίνος Λαΐφης: Καλό παιχνίδι από τον Κωνσταντίνο, ο οποίος όπως και η υπόλοιπη ομάδα δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ωστόσο όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

maisuradze4

Ηράκλι Μαϊσουράτζε: Εκ των κορυφαίων της Ανόρθωσης, μιας και κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα. Έκοβε και μοίραζε, ενώ έβγαλε και μια μαγική ασίστ στον Κάλβο, με τον Ισπανό όμως να μην σταματά όπως θα ήθελε την μπάλα.

orlandi2

Αντρέα Ορλάντι: Εμφάνιση με θετικό πρόσημο από τον Ισπανό. Είχε ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ προσπαθούσε να γίνει όσο πιο απειλητικός μπορούσε. Δεν είχε, ούτε πρόκειται να έχει τρεξίματα στο παιχνίδι του, ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.

martines-action

Νίκο Μαρτίνες: Άλλη μια μαεστρική εμφάνιση από τον Αργεντινό, ο οποίος ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για κάτι καλό. Φυσικά, δεν έλειψαν τα παρακρατήματα της μπάλας, αλλά και μερικές εξεζητημένες ενέργειες.

makris3

Ανδρέας Μακρής: Δεν του βγήκε το παιχνίδι, ενώ είχε όρεξη, πάθος και αρκετά τρεξίματα. Ο μικρός πρέπει οπωσδήποτε να πατά τετράγωνα, καθώς όσο πιο κοντά στο κουτί βρίσκεται τόσο πιο επικίνδυνος μπορεί να γίνει, ενώ όσο πιο μακριά βρίσκεται από αυτά τόσο πιο ακίνδυνος είναι ως ποδοσφαιριστής.

dino-ndlovu

Ντίνο Εντλοβού: Μέτριο παιχνίδι από τον Νοτιοαφρικανό, ο οποίος με εξαίρεση δύο κεφαλιές σε στημένη φάση, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

calvo

Τόνυ Κάλβο: Κακό παιχνίδι από τον Ισπανό, ο οποίος εξουδετερώθηκε και δεν κατάφερε να καταγράψει κάτι θετικό στο παιχνίδι. Είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και ώσπου συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, το πρόβλημα στα φτερά γίνεται μεγαλύτερο.

koulou

Ευθύμης Κουλούρης: Αγωνίστηκε για 30 περίπου λεπτά και παρ’ολίγον να γίνει ο ήρωας της αναμέτρησης, ωστόσο η ατυχία και το φάλτσο της μπάλας έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι. Ήταν μαχητικός, ωστόσο δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε.

pele2

Πελέ: Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

avraam4

Ανδρέας Αβραάμ: Αγωνίστηκε και αυτός τα τελευταία 15 λεπτά, έτρεξε αναστάτωσε την άμυνα της Ομόνοιας. Είχε στο ενεργητικό του μια χαμένη ευκαιρία, μια μπαλιά λουκούμι στον Κουλούρη αλλά και μια φάση που μπορούσε να πάρει το πέναλτι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ