Τζανακάκης στο anorthosis24: «Δεν θα γινόταν αυτό χωρίς τον κόσμο» (βίντεο)

Ο Μανώλης Τζανακάκης ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει το κενό του Γκάμπριελ στο δεξί άκρο τα πήγε περίφημα. Τον τσακώσαμε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα για δύο κουβέντες. Ο Ελλαδίτης δεξιός οπισθοφύλακας ανέφερε τα εξής:

– Γεια σου Μάνο, σημαντική νίκη σήμερα. Πως είδες το παιχνίδι;

«Εντάξει, το ότι κάνεις ανατροπή από 0-2 μέσα την έδρα σου με δέκα παίκτες και το γυρίζεις σε 3-2, σίγουρα δεν χωράνε λόγια να πω αυτό που καταφέραμε. Ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Θέλω να δώσω συγχαριτήρια στους συμπαίκτες μου γιατί βγάλαμε ψυχή, γυρίσαμε το ματς και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη.»

– Με την είσοδο σου στο παιχνίδι, άλλαξε παντελώς η δεξιά πτέρυγα της Ανόρθωσης. Έκανες ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Έχεις να πεις κάτι γι’αυτό;

«Εντάξει, εγώ δουλεύω σκληρά για να είμαι όσο το δυνατό πιο έτοιμος μετά τον τραυματισμό. Χαίρομαι σήμερα που βοήθησα και εγώ σ’αυτή τη προσπάθεια. Το σημαντικό όμως είναι να νικάει η ομάδα και να βοηθάμε όλοι σ’αυτό.»

– Πόσο σημαντική πιστεύεις ότι ήταν η νίκη σήμερα; Τόσο για ψυχολογικούς λόγους, όσο και από βαθμολογικής άποψης.

«Και από βαθμολογικής άποψης και από ψυχολογία είναι τεράστια νίκη. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια αλλά πάει αυτή και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς.»

– Ένα τελευταίο μήνυμα για τον κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά.

«Θέλω να τον ευχαριστήσω πραγματικά. Έρχεται στο γήπεδο και μας βοηθάει πάρα πολύ. Μας δίνει μεγάλη δύναμη και χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που κάναμε σήμερα. Πραγματικά.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ