Σοβαρευτείτε πριν να είναι αργά!

Άκαιρο ή άτοπο αυτό πρέπει να λεχθεί. Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι Διοίκηση – Κόσμος – Ομάδα.

Kαι πάμε στο διατάυτα… Τι άλλο να κάνει αυτή η διοίκηση για την Ανόρθωση; Παίκτες πληρωμένοι μέχρι και το τελευταίο ευρώ, ιδανικές συνθήκες άθλησης και διαβίωσης, οικογενειακό κλίμα και σταθερότητα σε όλους τους τομείς.

Κόσμος… αυτός δίνει ρεσιτάλ καθημερινά. Εξαντλεί τα εισιτήρια σε όλους σχεδόν τους εκτός έδρας αγώνες, εντός έδρας καταγράφει 7αρια και 8άρια σε χιλιάδες, ενώ σε καθημερινή βάσει στηρίζει την ομάδα, στηρίζει την διοίκηση για το μεγαλείο της Ανόρθωσης.

Τι λείπει λοιπόν για την επιτυχία; Η ομάδα! Μήπως αυτή δεν υπάρχει; Και βέβαια υπάρχει! Από την στιγή που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε σύνολο 17 αγώνων τυχαία δεν είναι. Απο τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο ρόστερ σε αυτήν και βέβαια μπορει. Αυτό που λείπει όμως είναι η σοβαρότητα και το πάθος. Όταν δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες ή ακόμη χειρότερα από αυτές της δεύτερης κατηγορίας τότε οι αντίπαλοι θα το εκμεταλλευτούν και θα σε κτυπήσουν.

Η έλλειψη πάθους και η απουσία σοβαρότητας δεν είναι κάτι που αφορά τον κόσμο. Υποχρεούστε να την έχετε.Πληρώνεστε καλά και είστε υποχρεωμένοι να τιμάτε την φανέλα που φοράτε και να αγωνίζεστε σοβαρά και με πάθος με μόνο γνώμονα το καλό της Ανόρθωσης και τον σεβασμό στην διοίκηση και στον κόσμο που πιστά σας στηρίζει. Αυτό δεν αγγίζει μόνο τους ποδοσφαιριστές αλλά και ολόκληρο το προπονητικό τιμ.

Σοβαρευτείτε πριν να είναι αργά. Δικαιολογία φέτος… καμία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ