Σημαντικά στοιχεία για Λέτο και ΠΑΟ!

Είναι αλήθεια ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης προς τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο ωστόσο η περίπτωση του να κατηφορίσει στο νησί μας κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να θεωρηθεί.

Τι ισχύει και κολλάει όμως η μεταγραφή του στον ΠΑΟ; Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή του είναι καθαρά στα χέρια του προπονητή της Ελλαδικής ΠΑΕ, Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση του Αργεντίνου. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, ένα στο γόνατο (όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟ) και ένα κάταγμα στο κρανίο με βάρη (πριν από ένα χρόνο). Ωστόσο, μετά από τους δύο αυτούς τραυματισμούς, ο Λέτο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση καταγράφοντας μάλιστα και αρκετές συμμετοχές τόσο στην Κατάνια, όσο και στη Λανούς. Το μόνο αρνητικό είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο, έχει καταγράψει μόλις επτά συμμετοχές και το τελευταίο του παιχνίδι το πραγματοποίησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ένα άλλο πρόβλημα που παρουσιάζεται για την ένταξη του στον ΠΑΟ, είναι η εξακρίβωση της υπηκοότητας του διαβατηρίου του. Και αυτό γιατί όσο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ο Αργεντίνος είχε στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο κάτι που τον κατέγραφε ως κοινοτικό στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού, προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν το συγκεκριμένο διαβατήριο βρίσκεται σε ισχύ καθώς υπήρξαν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την γνησιότητα του Λέτο. Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν έχει στην κατοχή του Ευρωπαϊκό διαβατήριο, τότε η μεταγραφή δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί καθώς ο ΠΑΟ δεν έχει στη διάθεση του άλλη θέση για ξένο ποδοσφαιριστή.

Το τρίτο και τελευταίο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να μεταγραφεί στην ομάδα μέχρι και της 10 Φεβρουαρίου γεγονός που κάνει τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό να μην βιάζονται για την περίπτωση του.

Το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι ψηλό, ειδικά για τα δεδομένα της Ανόρθωσης και για να αποκτηθεί θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός ο παράγοντας σύμφωνα και με τα πιο πάνω. Τη δεδομένη στιγμή, η περίπτωση φαντάζει αρκετά δύσκολη εώς και απομακρυσμένη, ωστόσο εάν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο όλο σκηνικό, αυτό θα διαφανεί στις αμέσως επόμενες ώρες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ