Restart με διπλό στόχο

Δεν ξεκίνησε με το δεξί η χρονιά για την Ανόρθωση αφού μετρά 2 ισοπαλίες με Ομόνοια και Δόξα και μια δύσκολη νίκη σε βάρος της Αναγέννησης για το κύπελλο, όμως παρά την κακή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Δόξα και την έντονη αμφισβήτηση από μερίδα οπαδών που ήταν στο «Μακάριο» προς τον Πάους και τους ποδοσφαιριστές… η κατάσταση μπορεί να αλλάξει.

Αυτό επιδίωξαν καθόλη τη διάρκεια της βδομάδας, αυτό υποσχέθηκαν στον πρόεδρο της Ανόρθωσης Χρήστο Πουλλαΐδη οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος και αυτό που αναζητείται ουσιαστικά από τον κόσμο της ομάδας είναι να βρει ο προπονητής τους τρόπους, την κατάλληλη χημεία και να παρουσιάσει μέσα από την ομάδα το σύνολο αυτό που θα μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το υλικό υπάρχει. Με δυο τρεις αποτυχίες δε σημαίνει ότι ξεγράφονται όλα αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Το ροστερ της ομάδας είναι δομημένο σωστά και ανεξάρτητα με τις κινήσεις ενίσχυσής του αυτό δύναται να ανταπεξέλθει στον διπλό στόχο φτάνει βέβαια να αφήσουν πίσω τις κακές εμφανίσεις και με αυτοπεποίθηση να κάνουν ένα νέο δυνατό ξεκίνημα.

Ο Πάους καλείται να βρει την χημεία στο ροστερ, να κατασταλάξει και αυτός επιτέλους σε ένα βασικό κορμό εντεκάδας, ώστε να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του να ανεβούν και μέσα από αυτό, να εντοπίσει το κουμπί της επανεκκίνησης για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ