Πελέ στο anorthosis24: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου με τέτοια στήριξη» (βίντεο)

Στην κάμερα του anorthosis24.net μίλησε ο σκόρερ του τρίτου και νικητήριου γκολ της Ανόρθωσης απέναντι στον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος με το κρύο αίμα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έγραψε το 3-2, στέλνοντας τους Ανορθωσιάτες στους εφτά ουρανούς.

Για τον αγώνα γενικότερα:

<Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω το ομαδικό πνεύμα και η ενέργεια ήταν πιο σημαντική. Κάποτε τέτοια παιχνίδια τα κερδίζεις με την καρδιά και έτσι κάναμε, ευχαριστώντας τους οπαδούς μας για την υποστήριξη. Οι τρεις βαθμοί ήταν για τον κόσμο, ήταν για τον πρόεδρο και μετά για εμάς. Οφείλουμε τώρα να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Για το συστατικό που έφερε τη νίκη:

Όταν παίζεις με καρδιά, όλα είναι πιθανά. Αξίζαμε τη νίκη για την προσπάθειά μας στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμη κι αν ξεκινήσαμε με κάποιες δυσκολίες. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Όταν τα δίνεις όλα στο γήπεδο, κερδίζεις τα παιχνίδια.

Για το πως αισθάνεται στην Κύπρο:

Αισθάνομαι τέλεια. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου με τέτοια στήριξη. Από τον κόσμο, από τους συμποδοσφαιριστές μου, από τον προπονητή του, απ’ όλο το προσωπικό του σωματείου. Εύχομαι να επιστρέψω αυτή τη χαρά και να φέρουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα στην Ανόρθωση.

Για τον κόσμου που γέμισε το «Αντώνης Παπαδόπουλος»:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε κι άλλες νίκες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ