Παν.Συ.Φι: Το πάρτι ξεκινά από την Παρασκευή!

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Παν.Συ.Φι ενημερώνει για τη δράση του τριημέρου, τόσο για το πάρτι που διοργανώνει για τα γενέθλια της Ανόρθωσης, όσο και το ματς που έρχεται αλλά και όσα πρέπει να γνωρίζετει για τους λαχνούς που πωλούνται προς ενίσχυση του φυλακισμένου αδελφού μας.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για το αυριανό πάρτι του Συνδέσμου αλλά και τον καλεί όπως δώσει δυναμικά το παρών του στον μεθαυριανό αγώνα, στην γενέθλια μέρα του Σωματείου μας.

12540836_1078096065556027_4209103796915449726_n

Μόνο τα λόγια για το αγαπημένο μας Σωματείο δεν μπορούν να καλύψουν το μέγεθος και το εκτόπισμα του. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτού και δηλώνουμε πιστοί σε κάθε του αγώνα. Είτε αυτός είναι εντός γηπέδων είτε εκτός. Εξάλλου πρωταρχικός στόχος της ίδρυσης μας δεν ήταν τα γήπεδα. Μοναδική μας ευχή είναι μια μέρα να καταφέρουμε να ζήσουμε ΟΛΟΙ μαζί στην ίδια πόλη, την αγαπημένη μας Αμμόχωστο. Να καταφέρουμε να έχουμε τους δικούς μας δρόμους, τις δικές μας γειτονιές, τα γήπεδα μας δίπλα από τα σπίτια μας. ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ.

Παίρνοντας τα πράγματα χρονολογικά, αύριο 29/01, ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου διοργανώνει πάρτι με αφορμή την συμπλήρωση 105 χρόνων του Ιστορικότερου και μεγαλύτερου Σωματείου στο νησί. Καλούμε τους απανταχού ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ όπως γιορτάσουν μαζί μας, στο Navy Marine στις Φοινικούδες η ώρα 20:00. Η είσοδος έχει οριστεί στα €20 το άτομο με απεριόριστο φαγητό και άφθονο (κυπριακό) ποτό. Μαζί μας θα έχουμε ζωντανή μουσική και dj. Αύριο γιορτάζει η προσφυγιά. Να είστε όλοι εκεί.

Το Σάββατο 30/01, η ομάδας μας δίνει ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στο στάδιο “Αμμόχωστος”. Εκεί που πριν 5 ολόκληρα χρόνια κάποιοι προσπάθησαν να μας χαλάσουν την γιορτή αλλά δεν τα κατάφεραν. Τους την χαλάσαμε πρώτοι. Η νίκη είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος για να έχει σημασία η τεράστια ανατροπή της περασμένης εβδομάδας με τους ψεύτες. Ενενήντα λεπτά παλμό και μια αιωνιότητα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. Στην είσοδο του σταδίου θα πωλούνται αναμνηστικά μπρελόκ των 105 χρόνων αξίας €5.

Επίσης δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον φυλακισμένο μας Αδελφό όπου με το απίστευτο έργο τέχνης που δημιούργησε, ολόκληρο το νησί παραμιλά. Χίλια μπράβο Αδελφέ και να ξέρεις πως σε περιμένουμε πίσω στα πέταλα. Λόγω της αυξημένης επιθυμίας των τελευταίων ωρών για εισφορές μέσω των λαχνών, η αυριανή κλήρωση αναβάλετε για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η μέρα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί σε επόμενη μας ανακοίνωση. Όποιος ενδιαφέρετε για λαχνούς μπορεί να το πράξει στα κλιμάκια του ή στον αριθμό 99-447498.

Υ.Γ. ΑΝΟΛΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΑΔΕΛΦΕ

“Συνεστήθη εν Βαρωσίοις και υφίσταται από 30 Ιανουαρίου….”

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ