Ομόνοια 3 – 3 Ανόρθωσις: Πολύτιμος πόντος στο φινάλε

Αν και βρέθηκε 48 δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη της φετινή ήττα, η Ανόρθωση κατάφερε στο φινάλε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να φύγει με βαθμολογικό όφελος από μια δύσκολη έδρα. Ούτε η αποβολή του Οδυσσέως στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, ούτε η απουσία του Έλι Τζούνιορ λόγω τιμωρίας ήταν ικανά να λυγίσουν τη «Μεγάλη Κυρία» που παρά τις απώλειες, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο.

Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που πήρε προβάδισμα με 1-0, με τον Μάρτινς να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 12ο λεπτό. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στην επανάληψη και να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 31ο λεπτό και αφού λίγο νωρίτερα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας.

Με αντεπίθεση διαρκείας και χρήση flying goalkeeper, η Ανόρθωση μείωσε αρχικά με τον Νένε στο 33ο λεπτό και κατάφερε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να φέρει το παιχνίδι στο τελικό 3-3 και πάλι με τον Βραζιλιάνο. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ισοπαλία της Ανόρθωσης και δεύτερη απέναντι στους «πράσινους», που κρατά άσβεστες τις ελπίδες για τον τίτλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ