Ο κόσμος μπορεί;

Μπορεί ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας να είπε ότι το παιχνίδι πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και η προσοχή να εστιαστεί στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα αλλά αυτό δεν είναι καθαρό αν είναι αποδεκτό από τον κόσμο της ομάδας.

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από το γήπεδο είτε από το σπίτι τους είδαν την άσχημη Ανόρθωση να κάνει την επανεμφάνισή της. Εκεί που η επιβλητική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΟΑΝ έφερε χαμόγελα, ήρθε η ομάδα από μόνη της να επισκιάσει την χαρά και να θέσει σε αμφιβολίες και πάλι τους οπαδούς της όσο αφορά την αγωνιστική της κατάσταση αυτή τη περίοδο.

Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με το ότι η ομάδα μπήκε στην τελική ευθεία για το μεγάλο και καθοριστικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μεγαλώνει τουλάχιστον την αγωνία κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής τους κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι το ερχόμενο Σαββάτο.

Για την ώρα, σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση αλλά ελπίζει πως θα είναι και η τελευταία αποκαρδιωτική για φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ