Μαισουράτζε στο anorthosis24: «Πρέπει να νικούμε» (βίντεο)

Πρώτος στόχος είναι η νίκη. Αυτό είναι το μήνυμα του Ιράκλι Μαισουράτζε στην κάμερα του anorthosis24. Το «σκυλί» και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κυανόλευκης εξέδρας εξέφρασε την άποψη πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν καλά αλλά προέχουν οι 3 βαθμοί αφού πέρσι, όπως τονίζει, αρκετές καλές εμφανίσεις δεν έφεραν βαθμούς.

Παράλληλα, ο Γεωργιανός μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς και δίνει σύνθημα νίκης απέναντι στην Δόξα.Διαβάστε επίσης τι λέει για την προσωπική του απόδοση.

Όλα όσα μας είπε:

-Ιράκλι, δύσκολη νίκη σήμερα (χτες), αλλά υποθέτω αυτό που μετρά είναι η νίκη, έτσι;

-Εντάξει, ήταν δύσκολο, πραγματικά δύσκολο, ήταν μια πολύ καλή ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία. Παίξαμε εναντίον της Ομόνοιας πολύ καλά αλλά δεν νικήσαμε, σήμερα δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε. Συμβαίνει κάποτε, είναι φυσιολογικό, κάποιες φορές παίζεις καλά, κάποιες άλλες όχι. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να παίξουμε ή είμαστε τεμπέληδες ή κάτι τέτοιο. Κάποιες φορές συμβαίνει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

-Ναι, αλλά νομίζω πως σε αυτού του είδους τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε καλά για να καθαρίζουμε την πρόκριση;

-Θα στο πω έτσι. Πρέπει να νικούμε. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος γιατί θέλουμε να τερματίσουμε στους πρώτους 3, να παίξουμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Να παίζουμε καλά το θέλουμε και εμείς αλλά πρώτα πρέπει να νικούμε. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για αυτό. Δεν παίζει ρόλο αν παίζουμε καλά ή άσχημα. Πρέπει να νικούμε.

-Με άλλα λόγια λες ότι μετρά η νίκη, χωρίς να παίζει ρόλο…

-Είναι ο δεύτερος μου χρόνος εδώ και βάση της εμπειρίας μου θα στο πω έτσι. Πέρσι παίζαμε, όλοι το θυμούνται, πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεχόμασταν ένα τέρμα και χάναμε τα παιχνίδια, πολύ σημαντικά παιχνίδια αλλά παίζαμε πολύ καλά. Σημαίνει πως δεν ήταν αρκετό. Εντάξει, πρέπει να παίζουμε καλά και πρέπει να νικούμε. Αλλά πρώτιστα, πρέπει να νικούμε. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος.

-Δυο λόγια τώρα για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα. Εσύ θα απουσιάζεις…

-Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό (χτεσινό) αγώνα. Νικήσαμε αλλά παίξαμε άσχημα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς στα σίγουρα και αναμένουμε ένα καλό παιχνίδι από τη Δόξα γιατί πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα αλλά είμαστε καλύτεροι και επιβάλλεται να νικήσουμε. Επαναλαμβάνω, πρέπει να νικήσουμε.

-Και δυο κουβέντες για σένα. Μιλήσαμε πριν μερικές βδομάδες. Τώρα παίζεις συνεχώς. Έχω την άποψη πως είσαι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές…

-Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία. Δουλεύω πολύ σκληρά γι’ αυτό και προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι, δεν επαναπαύομαι και προσπαθώ να είμαι όλο και καλύτερος. Παίζω για την Ανόρθωση, παίζω για να γίνομαι καλύτερος.

– Και ένα μήνυμα στους οπαδούς μας;

-Τι μπορώ να πω για τους οπαδούς; Είμαστε πολύ τυχεροί να έχουμε τέτοιους οπαδούς. Μας υποστηρίζουν παντού, οποιαδήποτε στιγμή, χάνουμε-κερδίζουμε δεν παίζει ρόλο και το νιώθουμε, όλοι οι ποδοσφαιριστές και θέλω να τους πω ευχαριστώ, να συνεχίσουν έτσι και εμείς, σαν ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ