Κόπριβετς στο anorthosis24: «Σε κάποια στιγμή το πίστεψα» (βίντεο)

Δηλώσεις στη κάμερα του Anorthosis24 έκανε με το τέλος της χθεσινής μεγάλης νίκης ανατροπής ο Γιαν Κόπριβετς. Ο Σλοβένος κήπερ ο οποίος έκανε και χθες κάποιες καθοριστικές παρεμβάσεις, ανέφερε τα εξής:

– Γιαν, σπουδαία νίκη σήμερα, δυο λόγια για το παιχνίδι;

«Τι να πω; Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι, οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη νίκη, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και συνεχίζουμε.»

– Άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση από μέρους σου. Τι έχεις να πεις γι’αυτό;

«Δεχθήκαμε δύο γκολ και μετά ξεκινήσαμε να παίζουμε. Παίζαμε και με παίκτη λιγότερο αλλά πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Έχουμε μεγάλο χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλη την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.»

– Το πίστεψες μετά το 0-2 ότι θα κερδίζαμε τον αγώνα καθώς παίζαμε και με 10 ποδοσφαιριστές;

«Ήταν πολύ δύκολο να το κάνουμε αλλά πάντα πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Πίστεψα στους συμποδοσφαιριστές μου, πίστεψα στην ομάδα και τα καταφέραμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί μας δίνει επιπλέον κίνητρα για τη συνέχεια.»

– Κάτι τελευταίο για τον κόσμο; Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν.

«Οι φίλαθλοι είναι πραγματικά απίστευτοι. Γέμισαν το γήπεδο σήμερα και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά γιατί είναι ένας έξτρα παίκτης στα παιχνίδια.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ