Υπάρχουν αμφιβολίες αλλά εντεκάδα που πείθει, αλλάζει; (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι της χρονιάς δίνει αύριο η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φιλοξενώντας τον Απόλλωνα σε ένα αγώνα που είναι ορισμένος να αρχίσει στις 15:00 και που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου.

Αμφότεροι προπονητές αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και στην Ανόρθωση ελπίζουμε τελικά ότι και οι δυο – Μαρτίνες / Κάλβο – θα νοιώσουν καλύτερα και θα πάρουν την θέση τους στο αρχικό σχήμα της «Κυρίας» στην αυριανή αναμέτρηση.

Με βάση αυτή τη λογική κινείται το σενάριο της εντεκάδας μας, με αρκετές αμφιβολίες κατά πόσο μπορεί αυτό να γίνει στην πράξη…

Έτσι ο Αντρέ Πάους αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Γιαν Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Χόλκερσον και Σβεσχλέν με τους Γκάμπριελ και Νούχου να βρίσκονται στα δυο άκρα της άμυνας.

[vfv id=”42″]

Στον χώρο του κέντρου συνεχίζει για άλλη μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα ο Λαΐφης. Ως παρτενέρ του πιθανότατα να παραταχθεί ο Μαϊσουράντζε και αυτό λόγω του ότι ο Πελέ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι έκπληξη αν ο Πελέ που είναι αγωνιστικά ανεβασμένος να πάρει θέση βασικού. Πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού θα βρεθεί ο Αντρέα Ορλάντι.

Στην επίθεση τώρα, εκεί που είναι τα ζόρια θεωρούμε ότι αμφότεροι (Κάλβο και Μαρτίνες) θα τρίξουν τα δόντια και τελικά θα δώσουν το παρών τους σε αυτό το πολύ μεγάλο ντέρμπι. Στην κορυφή της επίθεσης τώρα «παίζει» λίγη ανάλυση για το ποιος θα πάρει το χρίσμα.

Ο Νοτιοαφρικανός, διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Μακρής στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως βρίσκει την χαμένη του αυτοπεποίθηση και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΟΑΝ έβγαζε πίεση από ψηλά, σωστές και πολλές επιθέσεις και γενικά ήταν πολύ πιο καλή σε σχέση με το παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Εντλοβού στην κορυφή, εικάζουμε ότι θα κερδίσει στο νήμα τον Εντλοβού ο Μακρής.

Η εντεκάδα προσομοιάζει με αυτή που έπαιξε την περασμένη αγωνιστική στο «Τάσος Μάρκου». Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας ένεκα και των απουσιών του θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν παθητικό και να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις το γκολ μας κάνει να πιστεύουμε πως ο Πάους θα προσπαθήσει με το παιχνίδι κατοχής να κερδίσει το ματς κάτι που στο τέλος αν επιτευχθεί θα καθορίσει πολλά για την πορεία της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ