Υπάρχει και μια άλλη αρνητική σύμπτωση…

Ανήμερα των γενεθλίων και η ομάδα μας φιλοξενείτε από τον Ερμή μέσα στο «Αμμόχωστος». Σε όλους έρχονται μνήμες από την σφαγιαστική διαιτησία του Μάριου Παναγή στα 100χρονα όπου η Ανόρθωση αν και προηγείτο, οι ρεφ κατάφεραν και έφεραν τούμπα το παιχνίδι. Για την επίμαχη φάση της αποβολής του Σπρόγκελ, ο ίδιος ο ρεφ λέει αριστερά και δεξιά ότι ήταν καθ΄υπόδειξη του 4ου διαιτητή που ήταν ο Τρύφωνος αλλά αυτά τώρα δεν έχουν καμία σημασία.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά η ομάδα μας γιορτάζει και πάλι τα γενέθλιά της, αυτή τη φορά τα 105α της και συμπωματικά αγωνίζεται στο ίδιο γήπεδο κόντρα και πάλι στην ίδια ομάδα και αυτό από μόνο του είναι πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Τρέχει άλλο ένα αρνητικό σημείο που η στατιστική ομάδα του anorthosis24.net ανακάλυψε και σας παρουσιάζει, με την ευχή όλα αυτά από αύριο να αποτελούν παρελθόν και να είναι μια κακιά ανάμνηση του.
Στην βαθμολογία της 20ης αγωνιστικής της περιόδου 2012-2013 που η Ανόρθωση ήταν εκ των φαβορί για τον τίτλο… η «Κυρία» είχε 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 0 ήττες. Σήμερα, στην περίοδο 2015-2016, την ίδια αγωνιστική, η Ανόρθωση έχει μια ήττα και αυτή στα χαρτιά από τον Απόλλωνα και με 14 νίκες και 6 ισοπαλίες στο ενεργητικό της.

Το 2012, μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής άρχισε η … αυτοκτονία διαρκείας για την Ανόρθωση που στο τέλος έχασε ένα πρωτάθλημα που της άνηκε βάσει της συνολικής εικόνας του πρωταθλήματος.

Σήμερα οι παίκτες της «Μεγάλης Κυρίας» καλούνται να έχουν και αυτό κατά νου και να προσπαθήσουν να το σβήσουν. Να μην επαναλάβουν δηλαδή την αρνητική σύμπτωση της 21ης αγωνιστικής της περιόδου 2012-2013 αλλά και να καθαρίσουν το παιχνίδι ώστε να αποφευχθούν όλα αυτά που οδήγησαν στα επεισόδια για τα 100χρονα της ομάδας μας!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ