Η ώρα του «Παπαδόπουλος»

Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ. Είχαμε διπλές υποχρεώσεις και έρχεται και μεγάλο ντέρμπι, οπόταν ανάλογα θα ασχοληθούμε και εμείς. Φαίνεται μας έκατσε άσχημα που είδαμε και έναν αγώνα χωρίς να τσακρίσουμε, με την Αγία Νάπα, άρα επανήλθαμε στα γνωστά μας με την Αναγέννηση για να έρτουμε στα ίσια μας.

Πάλι καλά που αποφύγαμε τη μεγάλη τη ξεφτίλα που δε θα σβηνόταν ποτέ να λέμε, όμως δε γίνεται όλοι μας να βλέπουμε κάποια πράγματα αλλά διορθώσεις να μην γίνονται. Από τότε που αποφασίσαμε πως ο Ορλάντι δεν μας κάνει τελικά για αριστερά, η βασική ανάγκη ενίσχυσης ήταν ολοφάνερη. Ήμαστε 21 του μήνα και ακόμα δεν κλείσαμε παίκτη, γεγονός που δεν δικαιολογείται πλέον. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον αυτός που θα έρθει να αποδώσει όσο ο Ίσμα πέρσι που επίσης ήρθετελευταία στιγμή (ανακοινώθηκε 27/1/2015).

Τώρα ακολουθεί πολύ μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα, που απέκτησε ειδική σημασία για λόγους που όλοι ξέρουμε. Είναι από τα ματς που τα παίρνει πάνω του ο κόσμος, που δεν έχω αμφιβολία πως θα είναι όπως πρέπει. Χρειάζεται συμμετοχή όλων, όχι μόνο το πέταλο, για να γίνει η δουλειά μας και από εκεί και πέρα για τους παίκτες είναι απλό: Μπαίνεις μέσα και αποχωρείς για τα αποδυτήρια μόνο αφού κέρδισες. Χωρίς πολλά πολλά.

Οι αναλύσεις, τα συστήματα οι γκρίνιες και οι μεταγραφές εν καλές συζητήσεις αλλά από Δευτέρας.

Τώρα εν ώρα να μιλήσει το «Παπαδόπουλος».

Υ.Γ.: Το φούτσαλ εν απόλαυση τελευταία. Oκάθε αντίπαλος μαζεύει τα γκολ που του αναλογούν και δικαιούμαστε με τέτοιες εμφανίσεις να μιλούμε για τίτλο. Εν νωρίς ακόμα, αλλά και μόνο που είμαστε δεύτερη σερί σεζόν στα ημιτελικά του κυπέλλου και χτυπούμε πρωτάθλημα δείχνει πως χτίζουμε το μέγεθός μας και σε αυτό το άθλημα. Μπράβο σε όλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ