Γιώργος Κυριάκου: «Συγκινητικό να βλέπεις και να ακούς αυτό τον κόσμο» (βίντεο)

Αποκλειστικές δηλώσεις στο anorthosis24.net πραγματοποίησε ο αρχιτέκτονας και της ψεσινής επιτυχίας της φουτσαλικής Ανόρθωσης, Γιώργος Κυριάκου. Ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στους στόχους της Ανόρθωσης που δεν μπορεί να είναι άλλοι από το νταμπλ, αποθεώνοντας γι’ ακόμη μια φορά τον υπέροχο κόσμο.

Για τη νίκη-πρόκριση επί της Ομόνοιας:

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Φέτος δεν είχαμε δώσει τη χαρά στον κόσμο μας που ερχόταν ανελλιπώς στα παιχνίδια, αλλά ευτυχώς σήμερα οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε μια δύσκολη πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Για τη θέση της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του κυπέλλου:

Από την αρχή ο στόχος μας ήταν και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αισθανόμαστε ευτυχείς που τα πράγματα πάνε όπως τα σχεδιάσαμε, αλλά δεν εφησυχαζόμαστε διότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Θεωρώ όμως ότι παιχνίδι-με-παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε και εμείς καλύτεροι και θα βλέπουμε το μέλλον με περισσότερο αισιοδοξία.

Για τον έκτο παίκτη της ομάδας:

Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό να βλέπεις και να ακούς αυτό τον κόσμο από κάτω. Μας δίνουν απίστευτη ώθηση εκεί που οι παίκτες είναι κουρασμένοι και πάνε να τελειώσουν οι δυνάμεις. Ευτυχώς είναι κι αυτοί που με τη φωνή και τον παλμό τους σπρώχνουν τους παίκτες και μπορούμε να παίρνουμε νίκες σαν κι αυτές.

Για τη δύσκολη συνέχεια:

Ελπίζω ότι και οι δύο νέοι παίκτες να εγκλιματιστούν καλύτερα διότι σήμερα λόγω και του δυνατού αντίπαλου έδειξαν ότι ακόμα δεν έχουν εγκλιματιστεί. Είναι όμως πάρα πολύ καλοί παίκτες και όταν δέσουν με την ομάδα ιδιαίτερα σε 10 ημέρες που ξαναπαίζουμε την Ομόνοια. Θεωρώ ότι θα παλέψουν με ότι έχουμε και δεν έχουνε για να κατακτήσουμε και τα δύο τρόπαια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ