Φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή

Παρόλο που η φουτσαλική Ανόρθωση έπαιρνε τις νίκες κατά τη διάρκεια του 2015, ήταν φανερό ότι κάτι έλειπε ώστε η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω και να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο. Στην τελευταία δυάδα αγώνων με Εθνικό Λατσιών και Ελπίδα Αστρομερίτη, ο Γιώργος Κυριάκου δεν κρατά απλώς τις άνετες επικρατήσεις και τα μεγάλα σκορ, αλλά και την αυτοπεποίθηση που βγάζουν (επιτέλους) οι παίκτες στο παρκέ.

Στο χθεσινό αγώνα ο προπονητής της Ανόρθωσης κατάφερε με rotation που περιλάμβανε ουσιαστικά όλη την αποστολή πλην του βασικού πορτιέρο Οδυσσέως, να πετύχει την πιο ευρεία νίκη της χρονιάς, στέλνοντας μηνύματα για το ντέρμπι της Δευτέρας. Τα βλέμματα ήταν φυσιολογικό να ήταν στραμμένα στα δύο αποκτήματα με τους Έλι και Ράφαελ να ανοίγουν λογαριασμό, με τον νεαρό Πορτογάλο να πετυχαίνει το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς, μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασσίστ.

Παρόλ’ αυτά την παράσταση έκλεψαν οι «παλιοί» με τον πορτιέρο Νικολάου να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε, τον Νένε να κάνει χατ-τρικ και τον Κίτα να περνά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Όλα συνηγορούν ότι η Ανόρθωση είναι πανέτοιμη για τη νίκη-πρόκριση την ερχόμενη Δευτέρα στο μόνό αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια, έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ