Ευέλικτος μεν, αλλά…

Με ένα σαφώς μεγαλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ από την περασμένη χρονιά στη διάθεσή του, ο Άντρε Πάους έχει πραγματοποιήσει ήδη αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα μέχρι τώρα.

Ο Λεο Σβέχλεν αποκτήθηκε ως κεντρικός αμυντικός, ωστόσο χρίστηκε με επιτυχία ως αριστερός ακραίος αμυντικός και ο Γκάμπριελ που ήρθε ως βασικός δεξιός ακραίος αμυντικός, έχασε τη θέση του από τον Μανώλη Τζανακάκη πριν ο τελευταίος τραυματιστεί.

Ο Μαϊσουράτζε ξεκίνησε τη χρονιά μεταξύ πάγκου και κερκίδας και πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος, ανεξάρτητα από τον παροπλισμό του Βίκτορ. Ο Ισπανός πήγε να μονιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Λαϊφη και τον Χόλγκερσον να μένει στον πάγκο, ωστόσο ο τραυματισμός του ανέτρεψε το σκηνικό.

Ο Πελέ ξεκίνησε σαν βασικός ωστόσο η αδυναμία να ισορροπήσει τη συνεισφορά του σε άμυνα και επίθεση τον άφησε εκτός εντεκάδας με τον Ορλάντι να μετατοπίζεται από το αριστερό άκρο της επίθεσης, στη μεσαία γραμμή.

Εκεί που ο Ολλανδός φαίνεται να στερείται ευελιξίας είναι στη διαχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σταθερή αλλαγή ο Πελέ, σταθερή αλλαγή ο Αβραάμ, σταθερή αλλαγή κι ο Κουλούρης. Κι όλα αυτά σε χρονικά διαστήματα που δεν επιτρέπουν στους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο να εγκλιματιστούν σε συνθήκες αγώνα με (συνήθως) λιγότερα από 20 λεπτά παιχνιδιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ